- Vi har mer å gå på

Rafael Benitez sier at Liverpool har 80% sjanse til å gå helt til topps i Premier League, dersom man leder etter juleprogrammet og man får viktige spillere tilbake på banen.

Liverpools manager har slått tilbake mot fabrikkerte sitater som hevdet at han hadde sagt at de røde ikke hadde noen sjanse til å vinne ligaen, og hevder isteden at dersom man fortsetter å holde tetposisjonen også over de neste kampene vil man ha en utmerket mulighet til å kunne bli mestere for første gang siden 1990.

Til den skrivende pressen hevder Rafa at de røde nå har 80 % sjanse til å vinne, så lenge en er øverst på tabellen også når kalenderen viser 2009. Benitez mener at det vil være naturlig at Liverpool får en bedre andre halvdel på sesongen, men underbygger det med at man får tilbake viktige spillere som nå er skadet.

- Andre halvdel av sesongen er vanligvis bedre for oss og derfor tror jeg vi kan vinne tittelen, forklarer Rafael Benitez.

- Det er viktige spillere som ikke spiller nå og de vil være gode forsterkninger når vi skal kjempe om tittelen. Vi har mye selvtillit, hvis vi kan forbedre to eller tre ting vil vi være med helt der oppe.

- Vi leder tabellen og vi gjør det bra borte, og har bare gjort et par feil på hjemmebane. Hvis vi topper tabellen etter juleperioden tror jeg vi har 80 % sjanse til å vinne tittelen.

- Hvis vi kan avslutte året på toppen vil ha vi mye større sjanse til å gå til topps.

- For en måned siden sa jeg at vi hadde noe å bevise, men vi viser nå for alle og enhver at vi kan. Du har ikke råd til å gjøre for mange feil, men vi leder. Det vil være dumt å si at vi ikke kan vinne tittelen.