- Vi har stor tro og vilje

Rafael Benitez var skuffet etter feil og baklengsmål før pause, men berømmet spillernes vilje og innstilling da man snudde kampen mot Manchester City.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men er skuffet på vegne av Martin Skrtel og hans skade, oppsummerte Liverpools manager etter at 0-2 ble til 3-2 for de røde på City of Manchester Stadium.

- Det positive var reaksjonen til spillerne etter en dårlig førsteomgang. Vi gjorde feil ved de to scoringene og reaksjonen og viljen vi viste etter pause var for meg nøkkelen til at vi kunne vinne kampen. Vi spilte ikke dårlig, men vi gjorde feil og vår innstilling var bedre i den siste omgangen.

- Jeg sa til spillerne ved pause at de måtte prøve å score et mål og da ville vi være helt med i kampen igjen.

- Vi presset hardt i 2.omgang og besluttsomheten til spillerne var fantastisk.

- Problemet i 1.omgang var at vi gjorde feil mot spillere som hadde fart og teknikk. Det beste for meg er at vi ikke slipper inn mål, men dette viser i det minst at spillerne er klare til å vinne i alle kamper. Vi er fysisk sterke, noe som må krediteres til vår fysiske trener. Vi har også stor tro og vilje.

- Xabi er ok, men det er ingen tvil om at det var et klart rødt kort, sa Rafa etter at Zabaleta ble utvist på stillingen 2-1.

- Vi kontrollerte kampen på det tidspunktet. Vi skapte sjanser og var bedre enn dem.

- Vi vet hvor viktig Torres er for oss. Han er alltid en trussel og kan score mål. Han skaper også plass for sine lagkamerater og er en herlig gutt med en glimrende mentalitet. Han var uheldig som ikke fikk et hattrick.

- City har spillere med fart og mye teknikk, slik at vi ønsket å kontrollere den sentrale midtbanen og gi frihet til Gerrard, var managerens begrunnelse for at Robbie Keane var satt på benken til denne kampen.

- Mot gode lag er det alltid viktig å gjøre de rette tingene og vi vet vi er i stand til å slå hvem det skal være. De har et godt lag med mange gode spillere og en god manager, slik at troen til våre spillere ble nøkkelen.