- Vi har sviktet The Kop

Liverpool hadde blitt ligamestere hvis de hadde prestert halvparten så bra som The Kop. Eierstriden påvirker oss ikke. Babel håper på spissrolle. Fremgang for Highdale. Ryktebørs.

Jamie Carragher mener at Liverpool kunne vært ligamestere dersom de hadde prestert like godt som The Kop. De røde møter Blackburn på hjemme i dag, og atmosfæren på Anfield kommer sannsynligvis ikke til å være like god som i Champions League mot Arsenal i midtuken.
- Det er opp til oss å prestere bedre i Premier League så vi kan få publikum i gang. Vi kan ikke bruke tilskuerne som en unnskyldning. Hvis vi hadde gjort det halvparten så godt som dem denne sesongen, ville vi sannsynlig vært med i tetkampen, uttaler Carragher.

Liverpool kan være på vei til sin tredje Champions League-finale på tre år, mens man i ligen kjemper med Everton om den viktige 4.plassen som gir kvalifisering til Champions League neste sesong.
- Det er vanskeligere å klare det over 38 kamper, og Anfield-publikumet skaper trolig en stemning så stor som noen andre steder i Europa på kvelder i Champions League. Man kan ikke forvente en slik stemning i alle 19 ligakampene, kommenterer Carragher.

Carragher tror ikke at problemene i styrerommet påvirker spillerne.
- Det er ingenting vi kan gjøre med det som skjer utenfor banen. Vi må bare prestere. Nå som vi vinner, snakker ingen om det. Da vi var inne i en svak periode, snakket alle om det utenomsportslige.

Etter ligakamper mot Blackburn og Fulham venter Chelsea i semifinalen i Champions League. Det blir fjerde året på rad at Liverpool møter Chelsea i en semifinale, inkludert semifinalen i FA-cupen i 2006.
- De vil være desperate etter å beseire oss, men vi håper å holde statistikken ved like. Dette kan bli annerledes, fordi i semifinalen i Champions League har vi alltid møtt dem hjemme i returen. De er i toppform for øyeblikket, så det ligger an til å bli jevnt igjen.

Babel ønsker spissrolle
Ryan Babel håper han får gjøre som Thierry Henry, spille i sin favorittposisjon som spiss på permanent basis.
- Henry er et idol for meg. Jeg pleidde å se mye av ham på tv fordi han spiller spiss. Jeg liker å se hvordan han spiller og hvilke avgjørelser han tar i avgjørende situasjoner, uttaler Babel.

- Akkurat som meg startet også han som ving før han kom til Arsenal. Uheldigvis dro han til Spania det året jeg ankom.

- Benítez vet at jeg liker å spille helt fremme. Forhåpentligvis vil han en dag gi meg sjansen til å spille der og at jeg da kan fokusere på min favorittposisjon.

- Jeg forsøker å gjøre det samme som Henry, skifte fra ving til spiss. Jeg forsøker å forbedre spillet mitt. Forhåpentligvis vil jeg komme på samme nivå eller kanskje på et bedre nivå enn Henry.

- Jeg håper å gi manageren et annet alternativ helt fremme. Selv etter trening bruker jeg en halv time ekstra på ting som avslutningstrening og ballkontroll for å nå det nivået.

Babel gjorde et imponerende innhopp i 4-2-seieren mot Arsenal. Først skaffet han straffespark, før han det siste målet, da fra en spissrolle etter at Torres hadde blitt byttet ut.
- Vårt fokus er på Champions League. Ligatittelen er ikke mulig. Vi må forsøke å ende blant de fire beste. Det er skuffende fordi mange forventet mye av Liverpool i år, men vi har ikke gjort det bedre enn de siste par årene.

- Hvis vi kan vinne Champions League, vil mange supportere si at sesongen har vært god. Men dersom vi ikke skulle ende opp med noe, vil det være svært skuffende.

Fremgang for Highdale
Midtbanespilleren Sean Highdale var forrige søndag involvert i en alvorlig bilulykke, der to tenåringer omkom. Akademi-manager John Owens uttaler til Liverpoolfc.tv at 17-åringen er på bedringens vei.
- De positive nyhetene er at hans tilstand er bedret. Han er flyttet fra intensivavdelingen til en normal avdeling. Vår første tanke var å forsikre oss om at han klarte seg. Nå kan vi forsøke å vurdere skadens omfang og se på typen rehabilitering han trenger.

- Vi har tro på at han kan bli fullt restituert. Vi kan ikke sett opp et tidsskjema, men han er virkelig en som kjemper og vi kan håpe han kan komme tilbake og fortsette fremgangen på Akademiet.

Søndagsrykter
* Rafael Benítez vil undersøke påstander om at Tom Hicks fremdeles benytter Jürgen Klinsmann som rådgiver. Klinsmann, som tar over hovedansvaret for Bayern München fra sommeren av, skal ha fått kjennskap til Benítez' transfermål for sommeren, trolig ved at Hicks har lekket informasjon (Chris Bascombe, News of the World).
* De irske veddeløpsmagnatene John Magnier og JP McManus, tidligere hovedaksjonærer i Manchester United, vurderer å kjøpe seg inn i Liverpool FC, og de ønsker en rolle i klubbens fremtid.
* Bentez ser ikke ut til å ville åpne kontraktsforhandlinger med John Arne Riise. Newcastle skal ha tatt kontakt med Riises representanter for å se på muligheten for en £5M-overgang til sommeren. 
* Liverpool og Chelsea kjemper om underskriften til Blackburns midtbanespiller David Bentley til en overgangssum på £15M.
* Portsmouth seiler opp som favoritt til å sikre seg Peter Crouch for £6M i konkurranse med Newcastle og Aston Villa.