- Vi har vært nervøse

Albert Riera mener at nerver foran eget publikum har bidratt til at Liverpool ikke har prestert på Anfield like godt som man kunne ønske. Helomvending fra Mark Lawrenson.

- Sterk liga
Albert Riera har vært den av sommerens kjøp som foreløpig har gitt mest valuta for pengene denne sesongen. Den spanske venstrevingen tror at hjemmenerver kan ha bidratt til at de røde har spilt fire uavgjorte kamper på Anfield, men mener at det er viktig at man er positiv i hva som likevel har vært en god start på sesongen. Nå kan man sende ut ytterligere en melding om at man mener alvor, hvis en greier å slå Arsenal til søndag.

- Jeg tror vi har vært mer nervøse på Anfield i det siste enn hva som er vanlig, hevder Albert til Liverpool Daily Post.

- Vi prøver å vinne, men kanskje fordi at folk forventer at vi skal gjøre det blir vi litt påvirket. Kanskje mangler det noe presisjon i pasningspillet og kanskje prøver vi å spille hurtigere enn vi behøver å gjøre. Dette er noe vi må tenke på og gjøre bedre.

- Vi er ikke fornøyd med å ha spilt uavgjort i nok en hjemmekamp og vi forstår at supporterne er skuffet. Vi må likevel være positive. Mot Hull begynte vi bra men kom så under med to mål. Vi skapte mange sjanser, men greide ikke å sette dem. Vi var uheldige, da vi kunne ha ledet ved pause til tross for at vi kom under med 2-0.

- Vi har allerede slått United og Chelsea denne sesongen, slik at dersom vi nå greier å beseire Arsenal vil det sende ut en melding. Det vil være en god respons etter disse uavgjorte kampene.

- Hvis så skjer vil noen kanskje si at vi gjør det på den vanskelige måten, ved å slå topplagene men ikke de som vi er forventet å vinne mot, men folk glemmer at dette er en meget sterk liga.

- Vi er fortsatt i en god posisjon.


Bare Lawrenson tror Keane går
Ikke helt uventet har Mark Lawrenson havnet på dypt vann etter at den tidligere forsvarskjempen hos Liverpool på et radioprogram hevdet at Steven Gerrard hadde sagt at det lå an til at Robbie Keane ville forlate Anfield i januar.

Via en talsmann for LFC har Steven benektet at han har sagt noe som kan tolkes som at han mener lagkameraten forsvinner, mens Lawrenson nå selv fossror for å prøve å komme rimelig tørrskodd fra sin sleivete kommentar.

- Jeg beklager hvis jeg har skapt irritasjon, det var ikke meningen, sier Lawro til Liverpool Daily Post.

- Navnet til Steven Gerrard skulle aldri ha blitt nevnt i forhold til at Robbie Keane kan komme til å gå i januar. Det var ikke Steven som mener det, men meg selv. Den eneste forbindelsen jeg gjorde mellom de to var at de har samme agent.

- Jeg har hatt en følelse en stund nå om at Keane vil gå, men det er min oppfatning og hadde ingen ting å gjøre med noen samtaler jeg har hatt med Steven Gerrard.

- Jeg kom til å nevne at jeg hadde snakket med ham på lørdag kveld, men det var ikke meningen at det skulle kom fram slik det har blitt tolket.