- Vi kan bli enda bedre

En fornøyd Sammy Lee mente at Liverpool fortsatt har ting man kan bli bedre på etter 5-1. Den assisterende manageren roste bl.a. Lucas etter dagens seier.

5-1 i Newcastle betyr at Liverpool vil gå inn i 2009 som ligaleder. På en dag hvor man fortsatt har en del spillere som ikke er klar av skade fikk man også Martin Skrtel tilbake i spill. I en kamp som de røde kunne ha punktert lenge før pause, mente imidlertid Lee at det også var ting som kunne forbedres.

- Vi er fornøyd med kampen, men i denne fotballklubben vil du alltid se etter muligheter for å kunne bli bedre og det var deler av vårt spill som kunne ha vært bedre, hevdet Sammy etter kampslutt på St. James' Park.

- Vi kunne ha scoret mer enn fem hvis det ikke hadde vært for Shay Given, som var veldig god hos Newcastle. Du er likevel nødt til å være fornøyd med 5-1. Vi har hatt våre kritikere denne sesongen, men vi vet hva som er vår jobb og vi vet hva vi ønsker å oppnå. Det er aldri lett å komme til St. James' Park, men vi har kommet hit og tatt tre poeng.

- Vi har sagt mange ganger at denne dreier seg om hele troppen, svarte Lee på spørsmål om hvorfor Robbie Keane satt på benken, etter å ha scoret tre mål på de to foregående kampene.

- Vi har fått kritikk for å ha tatt ut enkelte lag, men Rafa Benitez vil alltid velge et lag som han mener er det beste til den faktiske kampen som vi skal spille. Dette laget har som mål å vinne hver kamp som vi spiller. Jeg kan forsikre om at Rafa vil se i gjennom en DVD av denne kampen og se på hva som kan forbedres.

- Vi hadde ingen tvil om hans evner og hva han står for, svarte assistenten på spørsmål om Lucas, som hadde sin kanskje beste kamp for Liverpool. - Han var glimrende i dag, men det overrasker ikke oss.