- Vi kan fortsatt klare dette

Dirk Kuyt mener at Liverpool fortsatt har 50% sjanse til å nå Champions League-finalen i Moskva. De røde har scoret mål i alle sine bortekamper i Europa denne sesongen.

Dirk Kuyt mener det er på tide at Liverpool får bukt med forbannelsen som har hvilt over de røde på Stamford Bridge de siste årene, og scorer mål. Nederlenderen er smertelig klar over at hans lag må finne nettmaskene minst en gang på "brua" i neste uke. Akkurat det har ikke Liverpool klart siden januar 2004.

- Folk nevner at vi ikke har gjort mål på Stamford Bridge på flere år, men vi velger å se positivt på dette. Vi har gjort mål i alle bortekamper i Champions League så langt i sesongen, sier Liverpools bestemann i går til Echo.

- Vi har gjort mål både på San Siro og Emirates Stadium, så vi vet vi er i stand til å score på bortebane.

Kuyt har notert seg for åtte scoringer i løpet av sine 12 siste Champions League-kamper for klubben, inkludert finalen i fjor. Denne sesongen er han Liverpools toppscorer i turneringen med sju mål.

- Jeg syntes vi kontrollerte kampen i går helt til det uheldige selvmålet. Det er viktig å  opprettholde konsentrasjonen i sluttsekundene, og det var skuffende å få et mål i mot så sent i kampen.

- Vi kunne ha gjort mer enn ett mål i går, men det gjenstår fortsatt en kamp og vi må ha tro på oss selv. Når sluttsignalet lød, tror jeg det var enkelte av Chelsea-spillere som tenkte at de allerede var i finalen. Jeg føler meg trygg på at det ikke stemmer.

- Vi vet det blir vanskeligere nå. 1-0 ville ha vært et utmerket resultat å ta med seg til returkampen. Nå som Chelsea har ett bortemål blir det tøffere for oss. Jeg mener likevel vi har 50% sjanse for å klare det. Vi vet vi var det beste laget i går. Vi skapte flest sjanser, men noen ganger er fotballen slik som i går.

Kuyt har nå gjort mål i samtlige runder i årets Champions League, inkludert scoringer mot Marseille, Arsenal og Inter. Men nederlenderen insisterer på at han ville ha byttet bort alle disse mot en plass i finalen i Moskva.

- Jeg elsker å gjøre viktige mål, men jeg ville ha gitt bort alle mine scoringer mot en plass i finalen, avslutter han.