- Vi kan håndtere Agger exit

Rafael Benitez sier at nyervervelsen Martin Skrtel gjør at problemet med en Daniel Agger, som er ute for resten av sesongen, lar seg løse.

Sesongen 2007/08 har vært et mareritt for danske Daniel Agger, som fikk et brudd i foten så langt tilbake som i september. Flere ganger har man trodd at 23-åringen var på vei tilbake, men tilbakevendende smerter har gjort at et comeback på førstelaget har blitt utsatt. Helt til man nå har fastslått at en operasjon er det eneste fornuftige, og som effektivt avslutter sesongen for den spillende midtstopperen.

Rafael Benitez er klar på at Daniel nå vil være tilbake i form innen sesongstart i august og at formen til Martin Skrtel, som har stadig blitt bedre i helrødt siden han kom i januar, gjør at dette er noe man greier å takle på Anfield.

- Det er virkelig dårlige nyheter for oss at vi mister Daniel, da han er en veldig god spiller, understreker Rafa. - Vi er også veldig skuffet på hans vegne.

- Han vil behøve en operasjon og han skal ha et møte med kirurgen på mandag (i dag).

- Daniel er skuffet og vi er skuffet, siden han er en nøkkelspiller for oss og vi har måttet unnvære ham for nesten hele sesongen.

- I det minste kan vi imidlertid nå løse problemet og han kan starte på nytt neste sesong og ha større selvtillit. I tillegg har vi også Skrtel, som har kommet inn og gjort en god jobb.

- Vi visste at vi behøvde en midtstopper og han bidrar til den kampen om plassene vi behøvde i den posisjonen.

- Det er et slag å miste Daniel, men i det minste har vi en annen god midtstopper som kan gjøre det bra for oss, avslutter Benitez til Liverpool Echo.