- Vi kan ikke være selvtilfredse

Sami Hyypiä advarer mot å ta for lett på kampene mot West Ham, Blackburn og Hull. Hyypïa glad for litt spilletid. Talentspeider: - Zanka ikke til Liverpool.

I de tre neste ligakampene venter West Ham (H), Blackburn (B) og Hull (H). Tre relativt enkle kamper på papiret, men Sami Hyypiä advarer mot å ta for lett på oppgaven.
- De kommende kampene kan være svært farlige. Vi kan ikke redusere vår holdning og arbeidmengde i det hele tatt, forteller Sami Hyypiä til BBC Radio Merseyside. 

- Vi må gi 100% i hver kamp, ellers vil det bli svært vanskelig.

35-årigen sliter med å få plass på laget. Konkurransen fra Martin Skrtel, Daniel Agger og Jamie Carragher har vært knallhard denne sesongen. Og Hyypiä ble dessuten utelatt av Rafa Benítez' Champions League-tropp til gruppespillet. Han har totalt spilt fem kamper fra start og gjort tre innhopp, men ser frem til å spille når sjansen byr seg. Finnen spilte blant annet i seirene mot Manchester United og Bolton.
- Det holder meg lykkelig for en stund, og det er fint når du vinner. Det er det jeg er her for. Når sjefen bruker meg på banen, skal jeg prøve å gjøre mitt beste.

Talentspeider: - Zanka ikke til Liverpool
Liverpools talentspeider Jakob Friis-Hansen har tidligere uttalt at de røde følger FC Københavns 18-årige stoppertalent Mathias Zanka Jørgensen, men avviser at spilleren er på vei til Liverpool.

- Da jeg arbeider for dem og er i kontakt med klubben nesten daglig, så må jeg si det lyder litt overraskende. Da er det i så fall gått utenom meg. Det tror jeg ikke på, sier Friis-Hansen til sporten.tv2.dk som en reaksjon på en historie i The People her om dagen. Tabloidavisen hevdet at Liverpool var nær et kjøp av den 18-årige dansken. Jacob Friis-Hansen uttaler videre at han tviler på at Rafael Benítez overhodet kjenner til FCK-forsvareren.