- Vi kan være stolte

Jamie Carragher mener at Liverpool kan ha hodet løftet etter en dramatisk semifinale mot Chelsea. Javier Mascherano er overbevist om at et ung og rødt lag vil vinne titler framover.

Jamie Carragher gjorde en av sesongens beste kamper på Stamford Bridge, slik scouseren gjerne gjør når det drar seg til i Europa, og hadde nær blitt helt da en perfekt takling stoppet Didier Drogba på vei igjennom. I ekstraomgangene gikk imidlertid marginene mot de røde gjestene, men bak skuffelsen synes Carra at det er grunn til å være stolt av den innsatsen som Liverpool gjorde.

- Vi kom ned til Stamford Bridge og spilte bra, og jeg tror alle kan være stolt over den innsatsen vi la for dagen. Resultatet er imidlertid alt som betyr noe når det kommer til stykket og Chelsea er videre, oppsummerer, Carra.

- Det er selvsagt skuffelse i garderoben, ikke minst siden vil spilte så bra. Vi viste stor karakterstyrke.

- Kanskje skulle vi hatt en straffe mot Sami Hyypiä, men det er liten vits i å klage på det etter kampen. Det er over. Chelsea er videre og det er deres tur til å feire. Vi må bare akseptere det og komme oss videre.

Javier Mascherano mente at man hadde gitt alt, og at dette er et ungt lag med en stor fremtid.

- Det er veldig vondt nå. Vi viste karakter og personlighet, og det er vanskelig å takle siden vi spilte så bra og tapte, mener argentineren.

- Vi spilte først på Anfield og resultatet var ikke så bra, men er på Stamford Bridge ga vi alt. Vi kunne ikke ha gjort noe mer.

- Vi trodde vi kunne vinne kampen etter at Fernando Torres scoret, da vi hadde to eller tre sjanser. Straffesparket forandret imidlertid alt.

- Dette var ikke vår dag, men hvis vi fortsetter slik vil vi bringe titler til Liverpool. Dette er et ungt lag og i dag viste vi mental styrke. Vi spilte bra og nå må vi bare fortsette å bli bedre.