- Vi kommuniserer mye bedre med Hicks nå

George Gillett uttalte til kanadisk radio i natt at han nå kommuniserer mye bedre med familien Hicks. Han ønsket imidlertid ikke å svare på om Liverpool FC fortsatt er til salgs.

I et live-intervju med Torontos sportsradio like etter midnatt skandinavisk tid uttalte Liverpool-medeier George Gillett at kommunikasjonen med partner Tom Hicks og hans familie har forbedret seg betraktelig den siste tiden.

Gillett åpnet intervjuet med å innrømme at han var overveldet og overrasket over interessen for Liverpool FC fra alle verdenshjørner, og fortalte at like før han gikk på lufta så hadde en supporter fra Norge kontaktet ham og spurt om det stemte at han skulle snakke om Liverpool FC på direkten hos kanalen The Fan 590.

Videre fortalte Gillett altså at han nå er på talefot med familien Hicks igjen, men ønsket ikke å svare på om Liverpool FC fortsatt er til salgs.

- Akkurat nå fokuserer vi på transfervinduet, og kommunikasjonen med Rafael Benitez omkring kjøp og salg, sa Gillett.

Han fikk også spørsmål om hva han syntes om Liverpools prestasjoner i sesongen som gikk. Dette unnvek han ved å henvise til at det var bedre å spørre supporterne hva de mente om dette. Videre sa han at han var henrykt over formen Fernando Torres viste etter sin overgang til Liverpool i fjor sommer.