- Vi lar oss ikke påvirke av spekulasjonene

Jamie Carragher hevder hardnakket at spillergruppen ikke blir påvirket av alle pressespekulasjonene rundt manager Rafael Benitez sin fremtid. Zak forlenger med Millwall.

I et intervju med Sky Sports sier Jamie Carragher at Liverpool-spillerne ikke lar seg affisere av talbloidavisenes spekulasjoner rundt manager Rafael Benitez sin fremtid.

- Situasjonen rundt manageren påvirker meg ikke, og den påvirker heller ikke de andre spillerne. Vi får betalt for å spille fotball, og det er hva vi gjør. Vårt mål er å spille bedre enn vi har gjort de siste ukene, og vi bør ikke bli involvert i ting som foregår utenfor banen. Vi må sørge for å gjøre jobben vår, siteres visekapteinen.

- Vi må stå sammen. For øyeblikket må vi tåle mye kritikk fra mange hold, men vi må samle oss og bevise at vi duger ute på banen. De siste ukene har ikke resultatene vært så gode som vi hadde håpet på, men hovedsaken er det som skjer ute på banen, ikke det som skjer andre steder. Vi bør konsentrere oss om å gjøre hva vi er betalt for å gjøre, legger han til.

- Eierne får si det de har å si om manageren. Det angår ikke meg, men er en sak mellom manageren og eierne. For noen måneder siden sa de at alt var flott, og de skulle ikke behøve å stå frem hele tiden og svare på spekulasjoner. Vi spillerne er her for å spille fotball. Det er vår jobb. Resten har ingenting med oss å gjøre, avslutter midtstopperen.

Whitbread enige med Millwall om ny kontrakt
Den tidligere Liverpool-reserven Zak Whitbread har blitt enig med sin klubb, Millwall, om en ny toårskontrakt. Hans opprinnelige kontrakt etter overgangen fra Liverpool ville ha løpt ut i sommer.

- Jeg er henrykt over å bli i klubben i to og et halvt år til, uttaler spilleren selv til Millwalls offisielle nettsted.

- Karrieren min har gått i berg og dalbane siden jeg kom hit på lån fra Liverpool første gangen, og skader har vært mye av årsaken til det.