- Vi må bli mer effektive

Ifølge Rafael Benitez er det som nå mangler for de røde at man må bli mer kliniske foran mål. Rafa avskriver ikke Arsenal. Billetter til Liverpool v West Ham på åpent salg fra LFC.

- Krever å være nesten perfekt
En fornøyd Rafael Benitez mener at hans mannskap denne sesongen har bedre balanse og henger godt med i toppen av Premier League, selv om man må gjennomføre en nesten perfekt sesong dersom man skal kunne ta ligatittelen i kamp mot Chelsea og Manchester United.

Manageren vil heller ikke avskrive Arsenal. Arsenal og Aston Villa er for øyeblikket ni poeng bak Liverpool og Chelsea, og Arsenal har i sine to neste kamper Manchester City og Chelsea borte, mens Aston Villa til helgen tar i mot Manchester United.

- Det er for tidlig å avskrive Arsenal, sier likevel Rafael Benitez til Liverpools hjemmeside. 

- Det er klart at de har nok kvalitet i troppen. Vi har ennå ikke spilt mot dem og de skal også spille mot de andre topplagene i andre halvdel av sesongen. De har kommet i en vanskelig situasjon siden de er på etterskudd i forhold til de tre lagene foran, men det er fortsatt tidlig.

- Chelsea taper ikke kamper og United har en kamp til gode, slik at jeg tror du må omtrent være perfekt for å vinne. Vi er nære nå og forhåpentligvis kan vår gode form fortsette.

- Det er klart at vi har en bedre balanse enn tidligere. Du kan se det på måten laget spiller på og våre resultater.

- Jeg synes vi er defensivt sterke. Vi har en fin måte å spille på og vi har et pasningsspill med høyt tempo.

- Det som gjenstår er at vi må bli mer effektive foran mål.


Billetter til West Ham
Liverpool FC opplyser nå at billetter til kampen mot West Ham mandag 1.desember nå er på åpent salg. Utenlandske supportere kan kjøpe billetter ved å ringe 0044 870 220 2151.

Hvis du har fancard, sjekk Liverpools hjemmeside.