- Vi må gjøre det enklere for oss selv

Laget viser god karakterstyrke, men Carragher mener det ikke nytter å satse på å ta igjen motstanderens ledelse hele tiden. Billettinfo Spurs borte.

Jamie Carragher mener det vil bli vanskelig å komme tilbake etter å ha ligget under dersom det skjer for ofte i fremtiden. Middlesbrough, Manchester United, Marseille og Manchester City har scoret først, men de røde har kommet tilbake til tre poeng hver gang.
- Vi ser ut til å gjøre det litt vanskelig for oss selv. Vi skal ikke behøve å gjøre det slik hver uke. Hvis vi må komme tilbake i kampene hele tiden, vil det til slutt gå dårlig.

- Lag som har vunnet mesterskap tidligere, har alltid hatt god karakterstyrke. Jeg tror ikke det bare har vært Manchester City-kampen. Det har vært et par kamper hvor vi har kommet tilbake etter å ha ligget under.

- Å være et suksessfullt lag handler også om karakterstyrke. Det er hva vi har i øyeblikket.

- Liverpool har gjort slikt siden Bill Shanklys dager. Det er den overbevisningen man må ha med seg for å produsere noe og vinne kampen.

- Begge lag var redusert til 10 spillere mot slutten av City-kampen. Det ville vært lett for oss å slå oss til ro med uavgjort de siste minuttene. Men vi gikk likevel for vinnermålet, og jeg synes vi fortjener ros for det.

- Vi har bare spilt syv eller åtte kamper i øyeblikket. Vi hadde en flott rekke med kamper mot slutten av forrige sesong også. Jeg tror vi tapte bare fire av 30 kamper.

- Det er flott at mange forskjellige spillere scorer, men det er ikke hva laget handler om. Det handler om hele lagets bidrag.

- Vi vet at vi er et godt lag, men bare tiden får vise om vi er gode nok til å vinne ligaen. På dette stadiet er vi bare glad for å være der oppe og utfordre.

- Det viktigste er å forsøke å få tre poeng på tavla så fort som mulig, og det er hva vi prøver å gjøre i øyeblikket.

Billettinfo Tottenham
Liverpool har fått tildelt 2929 billetter til bortekampen mot Tottenham lørdag 1. november kl. 18.30. Billettene koster £48 for voksne, £28 for honnør og £25 for barn på South Upper Tier. På South Lower Tier er prisene £43 for voksne, £25 for honnør og £23 for barn. Sesongkortinnehavere som var på 13 eller flere bortekamper forrige sesong, får kjøpt sine billetter fra onsdag 15. oktober, mens sesongkortholdere som var på 10 eller flere, får kjøpt fra fredag 17.oktober. Deretter får alle med 7 kamper eller mer anledning til å sikre seg adgangsbevis fra søndag 19.oktober.