- Vi må gjøre en storkamp

Steven Gerrard er klar til å inspirere sine lagkamerater i kveld, og mener at dersom man skal vinne mot Inter må man prestere opp mot sitt aller beste.

Liverpool behøver at laget nøkkelspillere presterer når man spiller mot den regjerende italienske mester Inter på Anfield kl 20.45. Ingen er viktigere for de røde enn Steven Gerrard, lagets kaptein og som har hatt en god om noe ujevn sesong. Nå må scouseren gå foran i hva han selv erkjenner må være en kamp hvor Englands mestvinnende klubb tar fram sitt aller beste.

- For å kunne skaffe oss det resultatet vi behøver må vi kanskje gjøre årets prestasjon. Vi er nødt til å prestere en kjempekamp, forklarer Steven til klubbens hjemmeside.

- De har et fantastisk lag. Det er du nødt til å ha når du leder den italienske ligaen så klart som de gjør. Det ligger an til at de vinner for tredje året på rad, noe som er en fantastisk prestasjon.

- Vi er nødt til ta vare på våre sjanser mot dem, og det er noe av det som har vært frustrerende denne sesongen. Vi har dominert kamper og skapte klare sjanser, men vi har ikke greid å utnytte dem.

- Det dreier seg ikke bare om angriperne, men også om hele laget. Vi er nødt til å forandre på det.

- Vi må få en god start som vi kan ta med oss til Italia. San Siro er ikke en plass hvor du ønsker å jage et resultat. I en perfekt verden vil vi score et par mål og holde tett bakover.

- Inter slipper imidlertid ikke inn mange mål og de har store spillere over hele banen. Vi vet derfor at vi må spille godt, men dette er en type kamp hvor vi gjerne løfter oss.