- Vi må ha en bedre tropp

Rafael Benitez understreker at det er viktig med forsterkninger til sommeren. Torres var ikke hundre prosent foran kampen, og vurderes i dag sammen med Skrtel på Melwood.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at Fernando Torres hadde problemer med sin hamstring også før kampstart, og toppscoreren var i realiteten småskadet i en kamp hvor han ikke syntes så mye men likevel scoret utligningsmålet. Spissen ble byttet ut på slutten, mens Liverpool mistet Martin Skrtel allerede midtveis i 1.omgang med en kneskade. Begge spillerne vil få behandling på Melwood i dag, og man vil få et klarere bilde om de kan bli tilgjengelige til de siste ligakampene mot Manchester City og Tottenham.

- Vi hadde problemer med hans hamstring, bekrefter Benitez angående skaden til Torres. - Jeg snakket med ham før kampen og han var ikke hundre prosent.

- Det var også et slag å tape Martin Skrtel. Sami Hyypiä var okay, men vi hadde da en reserve mindre til 2.omgang.

- Da Fernando scoret var jeg virkelig fornøyd og hadde tro på at vi kunne gå videre.

- Nå tenker jeg på fremtiden. Vi har to kamper til som vi må prøve å vinne, og vi må forbedre troppen. Av og til kan en spiller utgjøre en enorm forskjell, som med Fernando Torres.

- Han kom inn i garderoben etter kampen og sa bare "godt jobbet, god innsats, uflaks". Han var veldig positiv, kommenterte Rafa etter at Tom Hicks hilste på stab og spillere etter oppgjøret på Stamford Bridge.

Liverpools manager fastholder samtidig at han ikke angrer på beskyldningene mot Didier Drogba, om at gårsdagens tomålscorer filmer for mye. Noen vil hevde at selv om uttalelsene var korrekte, bidro det til å tenne spilleren ekstra.

- Jeg angrer overhodet ikke på hva jeg sa, understreker Rafa.

- Det er lett å snakke etter kampen, men det var nødvendig å si disse tingene på forhånd slik at vi kunne spille på like vilkår. Du behøver ikke større motivasjon enn å få muligheten til å spille i en finale. Du behøver ikke uttalelser for å tenne deg ekstra.

- Dommeren var okay. Han var ikke dårlig, så jeg kan ikke klage på ham.

Avram Grant hos Chelsea hadde rosende ord overfor sin kollega, i seierens sødme.

- Rafa Benitez er en stor manager. Han er en glimrende taktiker, veldig organisert og hans lag kjempet hardt hele tiden.

- Jeg forstår nå hvorfor vi tapte semifinaler mot dem tidligere. Å vinne mot dem gjør meg veldig stolt.