- Vi må ha større tiltro til oss selv

Fernando Torres mener at oppskriften på bedre resultater er å ha større tro på hva man holder på med. Stabilitet og kontinuitet er nøkkelord for Liverpools toppscorer.

Fernando Torres mener at han og hans lagkamerater må tro mer på det de holder på med, skal Liverpool bli reelle tittelutfordrere i Premier League. Spanjolen etterlyser stabilitet og selvtillit i et intervju med Sports Magazine. Uttalelsene kommer i etterkant av Steven Gerrards kommentarer rundt Liverpools skuffende ligainnsats denne sesongen.

- Vi må bli mer stabile, men vi må også klare å overbevise oss selv om at vi virkelig kan vinne ligaen, siteres Torres.

- Den eneste måten å komme seg ut av en slik situasjon som den vi er i nå, er ved å ha tro på seg selv. Vi må snakke sammen, og så få til en rekke med 3-4 seire på rad, legger han til.

- Vi har ikke innfridd forventningene som ble stilt til oss. Vi har vært ustabile. Tar man historien til klubben, manageren og troppen vi har, i betraktning, har vi underprestert. Vi må virkelig forbedre oss for å innfri forventningene.

Torres poengterer også at det er viktig med kontinuitet og stabilitet, og roser manager Rafael Benitez.

- Han er en av de mest respekterte trenerne i England. Han vant Champions League i 2005 etter han kom hit, og spesielt måten det ble gjort på var imponerende. Lagånden er god, og nå må vi finne den stabiliteten som trengs for å oppnå bedre resultater, avslutter han.