- Vi må ikke glemme ligaen

Jamie Carragher soler seg fortsatt i glansen av tirsdagens triumf mot Inter, men poengterer samtidig at man ikke må glemme den hjemlige ligaen i alt oppstyret. Politiker vil vitne.

Jamie Carragher oppfordrer i dag sine lagkamerater til å bygge videre på seieren over Inter. Nå maner scouseren til fokus på hjemlig liga frem til returen i Italia om tre uker.

- Vi vet vi har tre-fire ligakamper før returen i Milano, og vi må sørge for at vi også får spille i Champions League neste sesong. Vi må ikke glemme ligaen i alt oppstyret rundt Inter-seieren, advarer visekapteinen foran Middlesbrough-kampen.

Men samtidig er det tydelig at Carragher ikke er helt ferdig med Inter-kampen ennå.

- Vi visste vi ville få en vanskelig oppgave mot Inter, men vi startet ganske bra, og utvisningen hjalp oss mye. Jeg synes italienerne forsvarte seg meget godt til tider, men til slutt fikk vi et par mål. Om noen hadde tilbudt oss det før kampen, ville vi ha tatt det. Men jeg forventer fortsatt en tøff oppgave i Milano, sier han til Liverpool Echo.

- Spillerne skal ha ros for å ha stått på, slik at vi fikk to mål til slutt. Jeg ville ha likt å gjøre ett til, men det var veldig viktig å holde nullen bakover, og det lå nok i tankene våre. Selv på 1-0 var vi fornøyd, ettersom det var viktigere å ikke slippe inn mål på det tidspunkt. Når Stevie gjorde 2-0 var det rosinen i pølsa, slår han fast.

Carragher var også strålende fornøyd med supporternes opptreden. På tribunene ble det nemlig skapt en stemning man ikke har sett maken til tidligere denne sesongen.

- Vi har hatt noen slike kvelder de siste årene. Vi tar dem ikke for gitt, men supporterne er alltid på topp når det er kveldskamper i europacupene. Slik har det alltid vært i Liverpool, og slik vil det nok fortsatt være, tror han.

- Dette var en ny stor Champions League-kveld. Vi prøver alltid å få en god start på disse kampene, og legge press på motstanderne fra første fløytesignal av. Høyt tempo i spillet og høyt lydnivå fra tribunene er seiersoppskriften. Jeg tror vi tok Inter på senga de første 15-20 minuttene, og publikum bidrog i stor grad til det. Våre supportere beviste nok en gang at de er de beste i Europa.

Politiker vil vitne mot UEFA
Liverpool Echo melder at politikeren Michael Howard støtter de 40 Liverpool-supporterne som har gått til sak mot UEFA etter Champions League-finalen i Aten. Den tidligere partilederen for det konservative partiet i Storbritannia, som har vært Liverpool-fan hele livet, uttaler at han er villig til å vitne i greske domstoler, hvor han vil fortelle om den dårlige organiseringen rundt finalen som medførte at en rekke supportere ikke slapp inn på kampen selv om de hadde billetter.

Howard karakteriserer finalearrangementet som "dårlig organisert" og beskriver UEFA sine sikkerhetstiltak som "fullstendig bak mål". Han mener at fans som ikke fikk sett kampen bør få dekt sine utgifter i forbindelse med reise og opphold i Hellas.