- Vi må kjempe om ligagullet

Daglig leder Rick Parry er klar på hva som må være målsetningen foran neste sesong. Stille før en liten storm for Liverpool på transfermarkedet?

- Vi må bli bedre
En offensiv Rick Parry mener at Liverpool har basisen til å ha et godt lag, men at ytterligere forsterkninger må til for at man skal kunne kjempe om tittelen i Premier League. Lederen understreker at en klubb som Liverpool må ha en målsetning om å være med i kampen om gullet.

- Vi må se tilbake, lære og så bygge videre mot neste sesong hvor Premier League tittelen igjen vil være hovedmålet, understreker Parry overfor Liverpool Echo.

- Vi sa i februar at måtte, til tross for hva som skjedde utenfor banen, konsentrere seg om et hektisk og viktig kampprogram. Spillerne greide dette og vi kvalifiserte oss til neste sesongs Champions League med kamper igjen å spille.

- Nå blir, som alltid, fokus rettet mot å forbedre toppen fram mot neste sesong. Vi er nødt til å være med å kjempe.

- Det har blitt færre poeng fram til toppen, men det er fortsatt ikke nok. Vi har stammen til et meget godt lag og nå må vi bygge videre på det i løpet av sommeren.


Bud på Barry og Dossena
Ifølge Echo har Liverpool lagt inn bud på Gareth Barry og Andrea Dossena, selv om man i Italia ikke har villet bekrefte det siste. Lokalavisen sier at de røde ikke har lagt inn noe bud på venstrevingen Albert Riera hos Espanyol, selv om han er et mulig transfermål. Stewart Downing hos Middlesbrough skal også være en som Liverpool vurderer for å styrke venstrekanten.

Normalt kan man forvente en del transfervirksomhet nå i dagene før EM starter, og heller ikke alle har reist på ferie etter at flere land for eksempel hadde sine cupfinaler sist helg. Det vil derfor ikke være urimelig å tro at Rafa Benitez og hans menn søker etter å sikre seg et par forsterkninger til å løpet av nokså kort tid.