- Vi må løfte oss

Jamie Carragher ser fram til skjebnekamper mot Inter, som han regner som bedre defensive enn velkjente naboer i Milano. Inter vant enkelt sin generalprøve i går.

Liverpool må nå fokusere på Champions League, hvor man på tirsdag møter den suverene ligalederen i Italia. I tillegg er det viktig at man greier å komme blant de fire beste i Premier League, slik at minst kvalifisering til neste års Mesterliga er oppnådd.

Men først er det Inter i 1/8 finalen i Champions League på Anfield. Jamie Carragher legger ikke skjul at de røde må løfte seg flere hakk i forhold til den formen man generelt har vist denne sesongen, dersom det skal være forhåpninger om avansement.

- Det nytter ikke å stikke under en stol at vi ikke er gode nok til å vinne ligaen, slår Carra fast. - Det går ikke an å forklare gapet opp til lederne på en annen måte.

- Det to kampene mot Inter vil bli enorme. Jeg har fulgt Inter siden jeg visste vil skulle møte dem, og de har et utmerket lag.

- Vi har spilt et par ganger mot AC de siste årene og de har mange spillere som er glimrende framover, mens Inters styrke er at de er gjerrige bakover.

- Ikke misforstå, de har store spillere på midtbanen og i angrep også. Folk som Figo, Jiminez, Cruz og Ibrahimovic vil alltid skape problemer, forklarer scouseren til Liverpools hjemmeside.

- Vi er nødt til å spille mye bedre enn vi har gjort, og vise oss fra vår beste side for å gå videre.

- Dette er hva jeg elsker, å spille mot de beste spillerne og det er hva du møter hos Inter. Det ser ut som om de nå lett vinner sin liga og de vil være ute etter å vinne dette trofeet etter å ha sett Milan slå oss i finalen forrige sesong.

- Det vil bli en stor test for oss, og vi må løfte oss et hakk eller to. Det vil være avgjørende at vi får en god start gjennom hjemmekampen.

Inter slo i går Liverno hjemme, etter to tidlige scoringer av David Suazo. Julio Crux og Zlatan Ibrahimovic ble hvilt, og vertene tok seg ikke ut etter at man hadde kommet i en sikker ledelse. Tap for Roma gjør at Inter nå leder med 11 poeng i Serie A.