- Vi må sette sjansene

Benítez mener Liverpool har nok til spillere som kan avgjøre. Laget har spilt godt i noen kamper, men må sette sjansene. I fantastisk posisjon i PL og CL. Alonso fornøyd med lagets stabile form.

Liverpool vant 4-0 mot West Ham forrige sesong. Det var foreløpig siste gang de røde har scoret fire mål i en ligakamp. Da scoret Fernando Torres hattrick. Denne gang er spanjolen ute med strekkskade.
- Jeg tror vi har nok folk som kan score mål. Det kan vi håndtere. Torres er viktig, men jeg tror vi har andre løsninger, uttaler Rafael Benítez ifølge Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes vi har spilt godt i noen kamper, men vi har ikke tatt vare på sjansene. Hvis vi kan spille på samme nivå, er det bare et spørsmål om tid før vi kan score mer i enkelte kamper i første omgang. Da vil det bli lettere i andre omgang.

- Vi må forbedre oss og spille bra, skape sjanser og ta vare på dem. En av de beste kampene vi spilte var mot Tottenham borte, men vi tapte den kampen.

- Etter to kamper uten å spille bra begynner folk å si at vi så litt nervøse ut, men vi er likevel nær toppen av tabellen. Vi har kvalifisert oss for neste runde i Champions League, vi er i en fantastisk posisjon i ligaen og vi spiller virkelig bra.

- Med litt erfaring vet du at dersom vi skal være utfordrere, må vi kun tenke på neste kamp. Hvis vi beseirer West Ham, vil vi være på toppen av tabellen i enda en uke.

Alonso fornøyd lagets stabile form
Xabi Alonso ser frem til hjemmekampen mot West Ham i kveld. Han synes de røde har vist fin stabilitet denne sesongen.
- Laget er i god form, er stabile, noe som vi ønsket. Men vi har fremdeles mye å jobbe med, uttaler Alonso til Setanta Sports.

Midtbanespilleren tror Liverpool kan hente hjem ligapokalen.
- Ja, definitivt. Vi har aldri vært nærmere toppen på denne tiden av sesongen. Dette er trolig den beste Premier League-starten jeg har hatt i Liverpool, men vi må være bevisste og tenke på West Ham.

Han gjentar igjen at han ikke gjerne blir flere sesonger i Liverpool.
- Selvsagt kan jeg se for meg at jeg er her i mange år fremover. Jeg har flere gode eksempler å følge. Jeg er nær venn med Sami Hyypiä. Han er en utlending som har en flott karriere i Liverpool. Didi Hamann ble også viktig som Liverpool-spiller.