- Vi må ta vare på sjansene våre

Alvaro Arbeloa har seiersresepten klar foran søndagens storkamp på Old Trafford. - For å vinne må vi forsvare oss godt, og ta vare på sjansene våre, sier han.

Alvaro Arbeloa mener at Manchester United har grunn til å frykte Liverpool før søndagens storkamp på Old Trafford. Og det er i første rekke duoen Fernando Torres og Steven Gerrard som kan gi hjemmelagets forsvar trøbbel, mener spanjolen. Torres har imidlertid kun gjort to mål på bortebane i ligaen så langt.

- Jeg håper Torres forbedrer den statistikken. Han gjorde mål mot Inter borte, så det er ingen grunn til at han ikke kan score på Old Trafford. Han er en stor spiller, og han kan greie det. Fernando og Stevie spiller virkelig bra nå, scorer mål og har funnet tonen. Jeg tror Manchester Uniteds forsvarere har grunn til å være bekymret, sier Arbeloa til liverpoolfc.tv.

Mens Liverpool har Gerrard og Torres, har United en Cristiano Ronaldo i knallform.

- Det finnes ingen hemmelig oppskrift for å stoppe Cristiano. Han spiller bra og scorer mål, så det blir vanskelig. Hele laget må ta del i den oppgaven. Laget må forsvare seg bra som enhet for å stoppe denne type spillere, mener høyrebacken.

- Du er alltid litt nervøs når du møter Ronaldo. Tevez og Rooney er også fantastiske spillere. Jobben min er å stoppe dem. Vi har sterke forsvarsspillere som Carra, Sami og Fabio. De er alle gode, så jeg sover godt om natten.

Liverpool har ikke vunnet mot Manchester United på Old Trafford under Rafael Benitez, men etter syv seire på rad er troen på seier innad i troppen styrket.

- Dette er en skikkelig vanskelig kamp, men vi har selvtillit etter å ha spilt veldig bra lenge nå. Vi trenger seieren, og vi reiser til Manchester for å vinne. Vårt spill de siste syv kampene har vært virkelig bra. For spillerne er disse nabo-oppgjørene veldig viktige. Dette er kamper som skiller seg fra de andre, hvor du virkelig må kjempe for hver ball.

United vant som kjent 1-0 på Anfield i desember, en kamp Arbeloa husker godt.

- Den kampen bringer frem alt annet enn gode minner. Jeg mener vi spilte bedre enn dem, men de gjorde det første målet og forsvarte seg skikkelig bra. Vi tok ikke vare på sjansene våre. Det er veldig viktig å ta vare på sjansene. I vanskelige kamper får du bare to eller tre muligheter. Tar du vare på dem, blir alt enklere. Vi må forsvare oss godt, og satse på å ta vare på de sjansene vi får.

Det er en viss mulighet for at de to lagene som møtes på Old Trafford søndag også kan møtes i Champions League-finalen i Moskva i mai. Arbeloa hadde ikke hatt noe i mot det, men insisterer på at det ikke tenkes i de baner på Melwood.

- Det kan selvsagt skje, men nå fokuserer vi bare på helgens kamp. Vi tenker ikke på Champions League nå. Dette handler om tre poeng for begge lag, intet annet.