- Vi må være tålmodige

Rafael Benitez har innprentet sine spillere at de må være tålmodige i kveldens semifinale mot Chelsea. Spanjolen har ikke noe i mot et lignende scenario som i hjemmekampen mot Inter.

Rafael Benitez har fortalt sine spillere at de må være tålmodige i kveldens semifinale i Champions League mot Chelsea. Spanjolen tror kampen blir ganske lik tilsvarende semifinaler i 2005 og 2007.

- Vi spiller bra både hjemme og borte nå, men Chelsea er sterke defensivt. Det blir vanskelig. Vi har både i dag og i går snakket om hvordan vi må gjøre jobben vår, spille bra og være tålmodige. Vi snakket om tålmodighet før kampen mot Inter, og i den kampen gjorde vi to mål i løpet av de siste fem minuttene, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Vi må spille så bra som mulig, og prøve å holde på ballen. Vi må unngå personlige feil, og forsøke å kontrollere kampen, legger han til.

- I kamper mellom topplag på dette nivået er det de små detaljene som blir avgjørende. Jeg sier alltid det, men det er sant. Forskjellen utgjøres av nøkkelspillere i nøkkelsituasjoner.

- Vi har intelligente supportere, som vet det blir vanskelig på Stamford Bridge. Så nå er det viktig at de støtter oss i kveld. Vi har en del erfaring med vanskelige bortekamper. Folk snakket om at vi måtte vinne i Marseille også, og der gjorde vi til slutt fire mål. Vi besitter kvaliteter som gjør oss i stand til å score hvor som helst. Det vet spillerne, og de vet også at vi har spillere som kan gjøre mål selv om vi ikke spiller bra.