- Vi måtte være tålmodige

Rafa synes Liverpool gjorde en brukbar kamp mot et bra lag i Portsmouth. Tony Adams skuffet over at man ikke fikk med seg poeng hjem fra Merseyside.

Rafael Benitez hadde byttet ut fire spillere fra kampen mot Chelsea, og hevdet at han måtte bringe inn flere spillere enn han hadde tenkt seg på forhånd. Manageren var likevel rimelig fornøyd med innsatsen mot Portsmouth og mente at det ikke er noen vanskelig oppgave for ligalederen å holde beina plantet på bakken.

- Vi visste at dette ville bli vanskelig. Portsmouth er et godt lag med gode spillere og de ønsket å gjøre et inntrykk overfor sin nye manager.

- Vi spilte ikke dårlig i første omgang mot et lag som forsvarte seg godt med storvokste spillere og prøvde å spille kontringsfotball.

- Etter pause var det mer åpent, vi måtte angripe mer og etterlate mer plass bakover. Når vi til slutt scoret måtte vi forsvare oss godt og samtidig prøve å få et mål til.

- Tålmodighet er alltid en nøkkel i slike kamper.

- Vi hadde tenkt å benytte majoriteten av våre spillere fra søndag, men vi hadde noen problemer og noen spillere var slitne. Da er det bedre å få inn friske bein siden vi har kvalitet nok til å gjøre det.

- Vi må holde beina på jorda, men det er ikke noe problem. Spillerne er klar over at vi ligger godt an men at det er lenge igjen.

Tony Adams på sin side mente at Portsmouth i hans første kamp som sjef fort kunne ha fått med seg poeng fra Anfield.

- Vi er skuffet som ikke fikk med oss noe hjem. Vi hadde trolig de to største sjansene i kampen, og vi spilte en del god fotball. Inntil det kommer et øyeblikk med galskap som ødelegger alt.