- Vi mener alvor

Dirk Kuyt mener comebacket mot Manchester City viser at Liverpool mener alvor i kampen om ligatittelen denne sesongen. Mark Hughes skuffet over at City lot de røde komme tilbake i kampen.

Dirk Kuyt mener Liverpool viste at de mener alvor i kampen om ligatittelen etter at de røde snudde 0-2 til 3-2-seier på City of Manchester Stadium i går. Nederlenderen scoret vinnermålet på overtid, og det var hans første nettkjenning i Premier League siden 24. november 2007, mot Newcastle.
- Vi forsøker å komme med en intensjonserklæring hver uke. Hver tredje kamp har vi en storkamp. Vi møtte Everton og PSV i forrige uke. Målsettingen vår er å vinne hver kamp og forsøke å være med mot slutten av sesongen. Det var viktig å holde følge med Chelsea før landskampene. Vi kan nå reise av gårde med en god følelse.

- Vi har allerede hatt en landslagspause, og vi kom tilbake og vant vår første kamp etter den. Da slo vi Manchester United, så jeg vil ikke si at den kommer på et dårlig tidspunkt.

- Vi har ikke behov for å komme med unnskyldninger. Vi må bare fortsette og se hvordan vi gjør det mot Wigan i vår neste kamp.

Dirk Kuyt mener Liverpool aldri hadde planer om å gi opp på 0-2.
- Vi hadde en følelse av at vi kunne komme tilbake inn i kampen hvis vi scoret et mål. Vi fikk det og var tilbake i kampen. Jeg synes vi fortjente å vinne.

- Alle spillerne jobbet virkelig hardt, også spillerne som ble byttet inn gjorde sitt. Det viser hvilken god spillertropp vi har her.

Fernando Torres nettet to mål for andre gang på to ligakamper.
- Fernando hadde det vanskelig i første omgang, men slik var det for oss alle. Han trengte bare en liten sjanse for å score. Det er flott for et lag å ha en slik spiller helt fremme. Han ser ut til å nette hver gang han får sjansen.


Hughes skuffet etter tap
Manchester Citys manager Mark Hughes var skuffet etter at de lyseblå gikk fra 2-0 til 2-3 mot Liverpool.
- Jeg synes vi var fantastiske i første omgang. Vi tok tak i kampen mot et veldig godt Liverpool-lag som har et stort, sterkt og dyktig lag med mye selvtillit.

- Jeg har sett Liverpool mange ganger i år. Jeg synes vi ga dem vel så mange problemer som noen andre har gjort.

- Det skuffende var at vi hadde snakket om en mulig respons fra Liverpool i pausen. Vi måtte være klare for det. Men vi tillot dem å komme tilbake i kampen. Vi var fremdeles med på 2-1, men fra vårt ståsted forandret utvisningen kampen. En ekstra spiller ville alltid bli vanskelig. Vi prøvde å henge med, men klarte ikke å holde dem på avstand.

- Det ble gjort flere feil i foranledningen til de to siste målene, og vi må arbeide med det. Jeg synes ikke vi  fortjente å tape i dag. Vi la ned en stor innsats, men det ville seg ikke. Det er en forskjell. Et lag som Liverpool har vært i toppen lenge. De kan stå på og være med til kampens slutt. Vi viste svakheter. Det er fordi vi er tidlig i utviklingen av laget, men vi viser bra tegn i angrep. Vi må være mer bestemte og henge med til kampens slutt.

Om Pablo Zabaletas røde kort hadde Hughes følgende å si.
- Jeg ser ofte på reaksjonene fra motstandere. Denne gang flokket ikke spillerne seg rundt dommeren. Pablo spilte helte klart ballen, men var i kontakt med Alonsos standfot. Alonso ble ikke skadet av taklingen, men fikk mye ut av det. Jeg kan forstå hvorfor dommeren ga det.