- Vi tapte for et bedre lag

Bolton hadde vunnet tre av sine fire siste bortekamper før dagens nederlag på Anfield. Manager Gary Megson innrømmer at hans mannskap tapte for et bedre lag i dag.

- Dette var et meget skuffende resultat. Det er nå en kløft som åpner seg opp mellom de 3-4 beste i Premier League og resten. Det har alltid vært et lite gap, sa Trotters-sjefen etter kampslutt.

- Jeg er bekymret over måten vi slapp inn målene på. En scoring kom rett fra vår egen corner. Deres keeper kastet ut ballen og den endte i vårt nett i løpet av fire sekunder. Å slippe inn et slikt mål er uakseptabelt på dette nivået.

Bolton startet kampen i et 4-5-1 system, der de prøvde å ta kontroll over midtbanen. Men etter at Liverpool tok ledelsen i første omgang satte gjestene inn Kevin Davies i pausen, og forandret system til en 4-4-2 formasjon.

- Vi prøvde å pakke midtbanen med spillere, men forandret formasjon da det åpenbart ikke fungerte. Vi satset på å holde nullen i begynnelsen av kampen, og håpet å ta dem på kontringer. Men det var kun i åpningsminuttene vi skapte trøbbel for dem.

- Vi ønsket ikke å spille 4-4-2 på Anfield, for da vil Liverpool skjære gjennom deg som kniv i varmt smør. Det var nøyaktig hva som skjedde noen ganger etter pause, når vi kjørte flere menn i angrep, avsluttet Megson.