- Vi tenkte på Russland

Fernando Torres legger ikke noe vekt på en heller laber generalprøve for Spania mot USA, da det var viktigst å unngå skader før EM. Paul Ince en av favorittene til å bli manager i Blackburn.

Klare for EM
Spania vant 1-0 mot USA, uten å imponere i den siste kampen før sluttspillet i Østerrike og Sveits. Spanjolene starter EM mot Russland tirsdag 10.juni, og møter siden Sverige (14.juni) og regjerende mester Hellas (18.juni) i gruppespillet. Fernando Torres spilte 1.omgang etter å ha fått behandling for en lett ankelskade, og er ikke bekymret over at verken han eller flere av de andre stjernene hadde på turboen mot amerikanerne.

- Vi hadde tankene på kampen mot Russland, slår spissen ærlig fast til Marca.

- Det viktigste var å unngå skader. Det er nå alvoret begynner og vi er topp forberedt. Vi har tidligere vunnet treningskamper mot Italia og Frankrike, noe som ga oss tro på at vi kan slå de beste. Nå må vi bare bevise det i mesterskapet.


Ince til Premier League ?
Etter at Mark Hughes forlot Blackburn til fordel for Manchester City, skal Paul Ince være en av favorittene til å ta over som manager på Ewood Park. Den tidligere kapteinen hos Liverpool har hatt suksess som ung og fersk manager ved å føre Milton Keynes Dons til mesterskap og opprykk i League 2 sist sesong.