- Vi vil angripe

Kapteinen til Inter, Javier Zanetti, hevder at gjestene fra Milano ikke vil komme til Anfield med tanke kun på å forsvare seg.

Med bortemålsregelen friskt i minne vil både Liverpool og Inter være veldig klar over at et gjestemål foran The Kop kan bli helt avgjørende i kampen om hvem at de to gigantene som spiller seg til kvartfinalen i Champions League. Italienske lag er kjent for å spille gjerrig på fremmed gress, men Javier Zanetti krever å bli trodd på at han leder et lag som liker å angripe og også vil gjøre det i kveld.

- Vi er ikke den type lag som vet hvordan det er å spille gjerrig, fastholder argentineren. - Langt der i fra. Vi er like stor kapasitet som dem slik at vi kan ikke bare forsvare oss, men også angripe og skape sjanser. Sjanser som vi da må utnytte.

- Det sier seg selv at han har en enorm innflytelse for oss, sier Zanetti på spørsmål om deres toppscorer i Champions League, Zlatan Ibrahimovic. - Han er i stand til å gjøre ekstraordinære ting og vi håper han kan beholde formen. Han er en type spiller som kan score når som helst og virkelig kan utgjøre en forskjell.

- Vi har utrolig respekt for Liverpool. Vi vet at vi har to veldig vanskelige kamper foran oss, til tross for hva som skjedde med dem på lørdag. Det betyr absolutt ingenting og dette vil bli en enorm kamp mellom to enorme klubber med hver sin lange historie.

- På dette nivået har du ikke råd til å gjøre noen feil, fortsetter 34-åringen til uefa.com. - Vi skal spille på en vidunderlig stadion med en fantastisk atmosfære, og hvor Liverpool får mye støtte. Det vil bli en stor utfordring.

- Vi vet at Liverpool er veldig sterke hjemme og at vi må være virkelig forsiktige, men samtidig ønsker vi å sørge for at vi får spille vårt spill.