- Viktig å komme sterkt tilbake

Må reagere positivt etter Tottenham-tapet, mener Carragher. Bør ta maksimalt med poeng fremover. Savner Torres, men bør klare å vinne uten ham. Vet ikke hvorfor han headet ballen i eget bur.

Jamie Carragher er ute etter at Liverpool skal slå tilbake med seirer etter det bitre 1-2-tapet mot Tottenham. De røde falt ned til 2.plass på tabellen, bak Chelsea på dårligere målforskjell. Spurs utlignet på et selvmål fra Carragher. Visekapteinen håper nå at Anfield-klubben kan komme sterkt tilbake.
- Se hvordan Chelsea har opptrådt etter at vi slo dem og hvordan Manchester United har reagert da de tapte for oss, uttaler Carragher.

- De har kommet i fin flyt etterpå. Det er hvordan man kommer tilbake fra nedturer som teller. Dette vil være en test for oss.

- Dersom du ønsker å vise at du er tittelutfordrer, er det hvordan man slår tilbake som betyr noe.

- Før José Mourinho kom til Chelsea, kunne man komme fra det med fem eller seks tap, men nå synes det å være tre eller fire.

- Standarden er så høy. Du har ikke råd til å tape for mange.

Liverpool står nå overfor kamper mot West Bromwich, Bolton og Fulham. På papiret bør det være enkle oppgjør, men Carragher tar ingenting for gitt.
- Det er en annen test i seg selv å spille mot lagene lavere på tabellen.

- Portsmouth var en svært vanskelig kamp, og vi scoret ikke før sent.

- Hvis vi spiller så godt vi kan, bør vi kunne vinne de neste seks kampene. I det siste har vi fått det til å løsne i de kampene. Det er viktig å ta maksimalt med poeng nå.

Savner Torres
Fernando Torres kan være tilbake til Champions League-kampen mot Atlético Madrid på tirsdag. Carragher innrømmer at Torres har vært savnet, men insisterer på at laget bør være i stand til å håndtere spissens fravær.
- Man vil alltid savne Torres. Han er sannsynligvis den beste spissen i verden av sitt slag.

- Selv om vi hadde vunnet her, ville vi likevel ha savnet ham fordi han er en så stor spiller. Det er det troppen er til for.

- Det er årsaken til at manageren hvert år snakker om store spillerstaller og gode innbytterbenker.

- Alle savner spillere. Chelsea er uten Didier Drogba i øyeblikket. Man må bare venne seg til det.

Om Tottenham og selvmålet
Liverpool kunne hatt bruk for Torres' kliniske avslutninger mot Tottenham, hvor de sløste med sjansene før Carraghers selvmål endret kampen.
- Slik er Premier League. All ære till Spurs, men vi hadde total kontroll, sier Carragher.

- Vi burde ha fått det andre eller tredje målet. Når vi ikke klarer det, har Spurs definitivt kvalitet fremover.

- Jeg er skuffet over å lage selvmål. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg vet ikke om jeg var uheldig. Jeg må se det igjen.

- Selv 1-1 er ikke så ille borte mot Spurs. Det er ikke et enkelt sted å spille, selv om de er i en vanskelig situasjon.

- Vi er mer enn skuffet over å slippe inn et mål i siste minutt. Vi misbrukte et par sjanser vi vanligvis vil score på.

- Når man har slik kontroll, går man normalt for å vinne kampen, men du må gi kreditt til Tottenham for å vise karakter.

- Harry Redknapp har hatt en ganske stor effekt der.