- Viktig å vinne gruppen

Alvaro Arbeloa håper Liverpool vinner i morgen, slik at man er kvalifisert til utslagsrundene så tidlig som mulig. Laget er fortsatt fullt av selvtillit, mener forsvareren.

Alvaro Arbeloa var spilleren som sammen med Rafa Benítez deltok på dagens pressekonferanse. Forsvareren fortalte at laget fremdeles var fullt av selvtillit, til tross for de to tapte poengene mot Fulham. Han fortalte at alle var frustrerte over de to tapte poengene, men at siden alle de andre topplagene også avga poeng, ble ikke konsekvensene så stygge, og man er i samme posisjon som før ligarunden. Han var også svært fornøyd med hvordan laget har spilt defensivt i år.

På spørsmål om han trodde det hadde betydning at Steven Gerrard ikke var med i helgen, så svarte han enkelt.

- Nei.

Om Champions League fortalte han at målet var å kvalifisere seg til utslagsrundene så tidlig som mulig, og at man så på det som viktig å vinne gruppen. Han advarte mot at Marseille hadde noen gode raske spillere, og at Marseille vant på Anfield i fjor. Han spådde at det kom til å bli en vanskelig kamp.

Alvaro Arbeloa er sammen med Jamie Carragher og Pepe Reina de eneste som har spilt samtlige minutter med Champions League-fotball for de røde denne sesongen.