- Viktig med god start

Xabi Alonso er i form og håper på fortsatt spilletid når Liverpool begynner alvoret i CL. Torres, Gerrard og Mascherano erklært klare. Superreserven Ryan Babel gleder seg.

Ifølge Liverpool Echo har Steven Gerrard og Fernando Torres på trening bevist at de er klare for kamp mot Marseille på Stade Vélodrome i kveld. Avisen skriver i dag at Javier Mascherano definitivt også vil bli tilgjengelig etter problemer med krampe.

Det vil gi nye spørsmålstegn ved hvilket lag som Rafa Benitez starter med i Frankrike, men to av lagets beste i triumfen mot Manchester United på lørdag var Mascherano og Xabi Alonso. Alonso var involvert i et spill i sommer hvor han i utgangspunktet var ment å kunne bringe inn penger gjennom et salg som samtidig skulle hente Gareth Barry til Merseyside. Slik ble det ikke, og Xabi har brettet opp ermene og vist bedre takter enn på lenge i helrødt de første ukene av denne sesongen.

- Det har vært en merkelig tid for meg, men nå er jeg absolutt helt fokusert på Liverpool, sier Xabi til Liverpool Echo.

- Jeg ser fram til resten av sesongen og forhåpentligvis vil vi gjøre det bra. Vi vet hvor viktig det er for fansen, og jeg har alltid satt pris på den støtten jeg har fått i Liverpool. Liverpools supportere er virkelig spesielle.

- De vet at jeg er en spiller som vil prøve å gjøre alt for klubben og dem. Den beste måten jeg kan betale dem tilbake er å yte maksimalt ute på banen.

- Laget har startet bra, men det er fortsatt mye hardt arbeid igjen. Resultatet på lørdag var viktig for selvtilliten da det var den første testen mot en av våre store rivaler, og som vi bestod.

- Vi har greid å slå Arsenal og Chelsea hjemme de siste sesongene, men ikke Man Utd. Det var viktig å sende ut en beskjed om at Anfield vil bli en vanskelig plass å komme til denne sesongen.

- I de første 10-15 minuttene kontrollerte vi ikke midtbanen slik vi skulle ha ønsket, men etter at Dirk la seg noe dypere fikk vi mer kontroll. Vi ga ikke ballen bort så mye og ble stadig bedre utover i kampen.

- Jeg føler meg i god form for øyeblikket. Jeg følte meg også bra under EM selv om jeg ikke fikk spille så mye.

- Forrige sesong hadde jeg et par problemer med fotskader og den andre gangen jeg kom tilbake var ikke smertene borte, men mot slutten av sesongen følte jeg at både laget og jeg spilte bra.

- Det er hard konkurranse om plassene, spesielt på midtbanen, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det så bra at jeg beholder plassen.

- Vi vet at det blir en tøff kamp mot Marselle, da de har et godt lag og spiller bra for øyeblikket.

- Det vil være viktig å få en seier og en god start. Det vil gi oss mer selvtillit og gjøre alt litt lettere.

En annen som lurer på om han vil starte i kveld er Ryan Babel. Seiersmålet mot Manchester United var den åttende scoringen etter at han har kommet inn som innbytter for Liverpool, og bare den legendariske superreserven David Fairclough har scoret flere ganger etter å ha begynt kampen på benken.

Ryan scoret også i 4-0 seieren mot Marseille forrige sesong, som innbytter, og ser fram til kampen.

- Franske lag er alltid sterke så vi må forberede oss godt. Det er normalt at selvtilliten øker etter å ha vunnet kamper og vi må bygge på det. Det betyr at du ser ekstra fram mot neste kamp.