- Viktig med seier mot West Ham

Jose Reina understreker at det er viktig å slå West Ham i kveld for å henge med i kampen om fjerdeplassen. Rafa vil at de andre vingene skal gjøre som Babel. Kuyt linkes til Bayern München.

Dersom Liverpool slår West Ham i kveld vil de gjeninnta fjerdeplassen på tabellen på bedre målforskjell enn Everton. Jose Reina tror naboen på andre siden av Stanley Park vil bli den argeste konkurrenten i kampen om en topp fire-plassering.

- Vårt mål må nå være å ha flere poeng enn Everton når vi møter dem i slutten av mars. Det er ikke lenge til den kampen, og vi vet det vil bli tøft, uttaler målvakten til Liverpool Daily Post.

- Everton spiller virkelig bra, og gir oss en hard fight. Merseyside-derbyet vil bli en ordentlig sekspoengskamp, og dersom vi har et forsprang før den kampen og klarer å vinne derbyet, vil vi føle oss litt mer komfortable. Det må være målet vårt.

- Det er slik vi tenker nå, og da må vi fortsette å vinne. Derfor er de kommende kampene så viktige.

- Vi har noen tøffe kamper i vente. Vi skal møte Arsenal og Manchester United borte, samt Everton hjemme. Dette er ikke lette kamper for oss. Derfor er seire som den mot Bolton veldig viktige. Våre neste tre kamper er hjemme. Vi har gitt fra oss poeng på hjemmebane, men nå behøver vi å vinne.

Liverpool har bare vunnet seks av 13 hjemmekamper i ligaen denne sesongen, noe som har gitt 24 poeng av 39 oppnåelige.

- Det var viktig for oss å vinne i Bolton, ettersom vi alltid har hatt problemer med dem på bortebane. Nå har vi først en viktig hjemmekamp mot West Ham, og deretter en ny hjemmekamp mot Newcastle. Dette er kamper som må vinnes. Klarer vi det, er vi inne blant de fire beste.

- Vi har en målsetting om å komme så høyt som mulig på tabellen. Vi ønsker minimum en fjerdeplass, men først må vi spille oss inn blant de fire beste. Da har vi ikke råd til å avgi flere poeng på hjemmebane. Vi må starte med å vinne mot West Ham i kveld.

The Hammers er imidlertid ett av bare tre lag som har slått Liverpool i årets Premier League. Men London-klubben har en elendig statistikk på Anfield, hvor de ikke har vunnet siden september 1963.

- Vi måtte gjenvinne selvtilliten etter tapet mot Barnsley, og nå har vi vunnet tre kamper på rad. Det er bra, og nå håper jeg vi fortsetter slik. Vi vet vi ikke kan ta en seier for gitt, men vi må vinne, sier Reina.

Rafa ønsker at de andre vingene skal gjøre som Babel
Ryan Babel dokumenterte meget god form i Liverpools siste kamp mot Bolton. Nå ønsker manager Rafael Benitez at de andre vingene i klubben skal ta opp hansken som nederlenderen har kastet. Han håper at spillere som Jermaine Pennant, Yossi Benayoun og Harry Kewell skal bli inspirerte til å ta opp kampen om en plass på laget.

- Jeg syntes Babel viste kvaliteter og potensial på søndag. Noen ganger glimter han til innimellom, men på søndag spilte han veldig bra gjennom hele kampen. Når vi spiller 4-2-3-1 er det viktig at vingene kommer inn i feltet. De må utfordre og komme seg forbi motstanderne og skape sjanser. Jeg er også godt fornøyd med Kuyt. Han er en spiss som spiller ute av posisjon. Spillere som Benayoun og Pennant må nå presse på for å utfordre ham, og være klare når de trengs, sier manageren til liverpoolfc.tv.

Bolton-kampen var faktisk første gang Ryan Babel spilte 90 minutter i en ligakamp siden overgangen fra Ajax i sommer.

- Han trivdes utpå der, og vi så det beste av Ryan i samfulle 90 minutter. Han er en spiller med potensial. Han har fart og teknikk, og er også sterk mentalt. Han er en god proff. Men dette visste vi da vi kjøpte ham. Nå handler det bare om å spille på seg selvtillit, uttaler Benitez.

- Han var vant med 4-3-3 da han kom hit. Her spiller vi 4-4-2 eller 4-2-3-1, og det er uvant for ham og medfører andre arbeidsoppgaver. Han lærer stadig.

Bayern linkes til Kuyt
Det nederlandske magasinet Sportweek hevder at Bayern München vurderer et bud på Liverpools Dirk Kuyt til sommeren.