- Viktig med tre poeng igjen

Manager Rafael Benitez mente det var ytterst viktig å slå tilbake med en seier igjen, etter to uavgjorte kamper. Han forsvarer også valget av Nabil El Zhar fremfor Robbie Keane den siste halvtimen.

Rafael Benitez innrømmer at det var på tide med en seier igjen etter to målløse ligakamper. 3-1 seieren over Blackburn kom som følge av en god andreomgang av de røde på Ewood Park. Før pause var det fint lite som minnet om en potensiell ligamester. Scoringer av Xabi Alonso, Yossi Benayoun og Steven Gerrard var nok til å ta med seg alle poengene hjem fra Lancashire.

- Det er åpenbart at dette var tre viktige poeng for oss. I første omgang hadde vi ballen mye, men skapte ikke mange sjanser utenom den Yossi hadde. I andre omgang fikk vi mer rom og flere muligheter. Vi scoret det første målet, noe som ga oss selvtillit, og Yossi gjorde det andre, noe som var svært viktig, konkluderte manageren etter kampslutt.

- Etter at de gjorde en sen redusering kom vi under litt press, men heldigvis gjorde Steven et mål til helt på tampen for oss.

- Selvsagt er det viktig at spissene scorer mål, men dersom midtbanespillerne kan score mål slik som i dag er det bra for oss. Nå er i vi en veldig god posisjon, som vi ønsker å beholde. Vi vil fortsette å jobbe hardt og prøve å spille bra.

Benitez måtte også overfor pressen forsvare at han tok ut Ryan Babel og satte inn urutinerte Nabil El Zhar i stedet for Robbie Keane med en knapp halvtime igjen å spille, på stillingen 0-0.

- Kuyt gjorde det bra på topp, og vi trengte noe annet ute på vingene. Ryan Babel hadde fått seg en smell, så det var det riktige tidspunktet å bytte på. Vi trengte en ny ving på banen, avsluttet manageren.