- Vil tjene mer fra VIP-bokser enn seter

Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, uttaler seg om den nye stadion og hvor pengene ligger. Benitez tar over gammel Shankly-rekord. Røde bursdager.

Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, snakket i dag om klubbens stadionplaner, fra et seminar i Johannesburg. Han hevder at det at man vil øke antall VIP-plasser fra 3000 på Anfield, til 10.000 på det nye stadionanlegget, vil føre til størst økning i inntektene. Hele 50% av inntektene fra kampdag vil komme fra seter i såkalte corporate boxes, heller enn inntekter fra økningen av antall seter ellers.

- Den nye stadion er helt klart en forretningsmulighet, men det vil være viktig å beholde integriteten til Liverpool og supporteropplevelsen av Anfield, sier Ayre i følge Reuters.

Han mener det er rett å utsette byggingen av stadion til finanskrisen roer seg.

- Det har vært en merkelig periode, men vår avgjørelse med å utsette byggingen var helt klart den rette. Vi har siden den gang sett kostnadene gå ned.

Benítez passerer Shankly
Rafael Benítez vil i morgen ta over Bill Shanklys rekord for antall ganger å ha ledet Liverpool i europacupkamper. Benítez og Shankly ligger nå likt, og har ledet Liverpool 65 ganger i europa, men i morgen kveld vil spanjolen toppe listen alene med 66.

Under Rafas ledelse har de røde vunnet 38, spilt uavgjort i 14 og tapt 13 kamper siden juli 2004. Hans seiersratio er 58.5, og slått  av Bob Paisley (63.9) og Joe Fagan (73.7)

Hele listen, med seiersratio i parantes:

65 kamper - Rafael Benítez (58.5) og Bill Shankly (52.3)
61 kamper - Bob Paisley (63.9)
52 kamper - Gerard Houllier (50)
19 kamper - Joe Fagan (73.7)
16 kamper - Roy Evans (50)
12 kamper - Greame Souness (50)

Flere røde fyller år
Xabi Alonso er 27 år i dag. Så langt har spanjolen spilt 183 kamper siden £10.7 millionersovergangen i august 2004, og har vunnet Champions League, UEFA Super Cup, FA cupen og FA Community Shield for klubben.

Ellers fyller reservelagsspillerne Jay Spearing og Robbie Threlfall 20 år i dag, mens legende og tidligere sjef for Akademiet - Steve Heighway, er 61 år i dag.


Vi gratulerer!