11 spiller privatlandskamper

Benitez håper at ingen blir skadet når 11 mann fra hans førstelagsstall spiller privatlandskamper i kveld. Inters Stankovic med lårstrekk. Benayouns far bare 20 meter unna da det smalt.

En rekke Liverpool-spillere er involvert i privatlandskamper i kveld og i natt. Martin Skrtel og hans Slovakia spiller mot Ungarn på Kypros, mens Yossi Benayoun og Israel er vertskap for Romania på Ramat Gan Stadium. Ryan Babel og Nederland møter Kroatia på bortebane, mens Lucas Leiva tar den korte turen over Irskesjøen ettersom Brasil gjester Irland.

John Arne Riise og Norge gjester som kjent Wales, og minst like godt publisert er det at England med Steven Gerrard og Peter Crouch i troppen er vertskap for Sveits på Wembley. Jose Reina, Fernando Torres og Xabi Alonso er alle i troppen til Spania v Frankrike, mens Javier Mascherano har tatt turen helt til Los Angeles for å spille Argentinas kamp mot Guatemala i natt.

Stankovic misser Liverpool-kampene?
Inter-stjernen Dejan Stankovic pådro seg en strekkskade i venstre lår da Inter vant 1-0 over Empoli i Serie A på søndag. Nå blir den 29 år gamle serberen regnet som tvilsom til Champions League-kampen på Anfield 19.februar. Midtbanespilleren har allerede begynt på et rehabiliteringsprogram, og håper å rekke returen i Milano 11.mars.

Benayouns far var bare 20 meter unna eksplosjonen
Vi kunne i går berette at Yossi Benayoun var bare fem minutters gange unna da en terroristbombe gikk av i den israelske byen Dimona på mandag. Nå viser det seg at Liverpool-spillerens far bare var 20 meter unna åstedet da det smalt.

En kvinne ble drept og 43 mennesker ble skadet, en av disse kritisk, da en selvmordsbomber detonerte sin bombe. Yossi Benayouns far, Dudu, var et forskrekket øyevitne til det hele.

- Han hadde gått til sentrum for å kjøpe grønnsaker. Han var veldig nær da bomben ble utløst. Ikke mer enn 20 meter unna. Han så faktisk eksplosjonen. Han ringte meg med en gang og fortalte at han var uskadet, men skildringene han kom med sjokkerte meg, fortalte midtbanespilleren på en pressekonferanse.

- Han så kropper som fløy gjennom lufta, og folk som løp i alle retninger med dødsangst i blikket. Så fant han ut at det var en selvmordsbomber til med eksplosiver som ikke hadde gått av. Dersom denne hadde rukket å utløse sin bombe kunne nok far ha vært drept. Du ser slikt som dette på fjernsyn, men det er først når du blir involvert at du skjønner hvor jævlig dette er.

- Min far mener han var heldig, ettersom han vet at det kunne ha gått langt verre.

Trass i hendelsen trente Benayoun med Israel i går, og er ventet å spille privatlandskampen mot Romania i kveld.