5-7 uker på sidelinja for Babel

Ryan Babel må regne med 5-7 uker på sidelinja etter ankelskaden han pådro seg lørdag. Dermed kjemper 21-åringen en kamp mot klokka for å rekke preseason-start med Liverpool.

Ryan Babel vil trolig ikke være i stand til å starte oppkjøringen til neste sesong sammen med sine lagkamerater i Liverpool. Liverpool Daily Post skriver at skaden angriperen pådro seg på Nederlands trening lørdag kan komme til å holde ham på sidelinja i hele 7 uker. 21-åringen må nå ta det med ro slik at det avrevne leddbåndet får leges.

Daily Post tror ikke at Babel vil være i stand til å spille Liverpools første preseason-kamper, og han vil dermed komme på etterskudd i sesongoppkjøringen.

- Babel vil trenge fem til sju uker for å komme til hektene igjen, konstaterer Nederlands landslagssjef Marco van Basten.

- Jeg var på andre siden av banen da uhellet skjedde. Ryan fortalte meg at han hørte noe ryke, og at andre spillere også hørte det. Han ble fraktet til sykehus, hvor det be klart at han hadde revet av et leddbånd, legger han til.

- Vi vil savne Babel
Nederland hadde ingen problemer med å beseire Wales 2-0 i sin siste oppvarmingskamp foran EM, men hollendernes sisteskanse, Manchester United-keeper Edwin van der Sar, innrømmer at de oransje kommer til å savne Ryan Babel under mesterskapet.

- Vi har jobbet hardt og spilt bra, men det er virkelig synd at vi har mistet Ryan Babel, uttalte van der Sar etter Wales-kampen.

Khalid Boulahrouz har nå blitt kalt inn som Babels erstatter i Nederland-troppen.

Anne Williams ber om støtte
Anne Williams er en av de etterlatte etter Hillsborough-ulykken som ikke akter å gi opp kampen for rettferdighet. Under mottoet "Hope for Hillsborough" ønsker hun å vinne frem i den europeiske menneskerettsdomstolen for å få noen stilt til ansvar for at sønnen Kevin døde på Hillsborough. Men kampen koster, og nå trenger Anne din hjelp ettersom kassa er bunnskrapt hos "Hope for Hillsborough".

Du kan støtte kampen til Anne ved å donere penger eller kjøpe boken hennes "When You Walk Through The Storm". Mer opplysninger om dette får man ved å sende en e-post til: [email protected].