Ablett henrykt over å se trio med førstelaget

Gray Ablett er svært glad for at Stephen Darby, Jay Spearing og Martin Kelly er tatt med i førstelagstroppen til bortekampen mot PSV. Spilerne får belønning for hardt arbeid.

Stephen Darby, Jay Spearing og Martin Kelly er blant de atten utvalgte Rafael Benítez har tatt med til siste gruppespillskamp i Champions League, mot PSV Eindhoven i morgen. Darby debuterte for førstelaget i 2-4-tapet mot Tottenham i Carling Cup tidligere i sesongen, mens Kelly var ubenyttet reserve mot Marseille på Anfield. Spearing satt på benken i Champions League-kvalifiseringen mot Standard Liege. Gary Ablett mener at de tre reservelagsspillerne nå blir belønnet for stabile prestasjoner.
- De tre guttene har jobbet hardt. Dette er god erfaring for dem og en sjanse til å vise manageren hva de kan gjøre, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi som stab for reservelaget er virkelig fornøyd med det faktum at Rafa har gitt dem sjansen til å være involvert med troppen. Det er et flott læringsmiljø for dem å bli involvert.

- Dette er klubben til Jay og Stephen. De har lidenskap og oppofrelsen for trøya. Martin var en som jeg fikk øye på da vi vant FA Youth Cup i 2007. Han var oppe mot Andy Carroll, og gjorde det veldig bra. Den sommeren ringte jeg Martin og fortalte ham at vi ønsket å ta han opp til Melwood fra akademiet. Han spilte ikke så mye fotball som han ville ha likt forrige sesong, men vi ønsket å gi ham tid til å tilpasse seg.

- Martin har vært med på et antall treningsøkter med førstelaget denne sesongen. Vi håper at han kan fortsette fremgangen akkurat som Jay og Stephen. Det vil gi manageren noen problemer i fremtiden.