Ablett ikke fornøyd med sesongen

Reservelaget vil prøve å stoppe en rekke med fire kamper på rad med tap når man i kveld spiller hjemme mot Wigan. Gary Ablett utelukker ikke at Krisztian Nemeth kan være tilbake fra skade.

Etter å ha vunnet reserveligaen forrige sesong er Liverpool i høst helt i bunnsjiktet etter en seier og fire tap på de fem første kampene. Trener Gary Ablett håper at 4-1 i en treningskamp mot Portsmouth nylig kan være en god oppladning til kveldens kamp mot Wigan for et lag han er skuffet over denne sesongen. Ablett mener mange utskiftninger i troppen har bidratt til at man ikke har fått stabilitet i laget. Han utelukker ikke at Krisztian Nemeth er tilbake etter skade, selv om det vel ligger i kortene at ungareren i beste fall er på benken. Treneren mener at toppscoreren er en av dem som har mulighet til snart å komme på førstelaget.

- Vi spilte meget bra mot Portsmouth og vi i trenerstaben følte at det nok var det beste vi har gjort så langt i sesongen, sier Gary Ablett til Liverpools hjemmeside.

- Spesielt var vi farlige når vi kom framover på banen. Vi hadde fire forskjellige målscorere mot Portsmouth og kom fint fram på kantene, det behøver vi mer av. Jeg har sagt til våre gutter at de for ofte har prøvd å score det perfekte målet. Vi bruker for mange touch og prøver å drible oss helt inn i mål.

- Totalt sett må jeg si at årets sesong så langt er skuffende. Hvorvidt vi overpresterte forrige sesong og at dette er hva vi er gode for, vet jeg ikke.

- Siden forrige sesong har det vært mange utskiftninger i spillerstallen og vi har aldri hatt det stabile laget som vi hadde i fjor. Vi har omtrent 25 spillere i troppen nå.

- Vi har hatt noen skader men noen vil snart være klare igjen slik at kampen om plassene vil bli virkelig intens framover, noe som forhåpentligvis vil bidra til at spillerne presterer bedre.

- Krisztian Nemeth har startet å trene igjen noe som er et stort pluss for oss. Jeg tror at denne kampen kanskje kan være for tidlig for ham, men vi får vente å se.

- Av alle de spillerne vi har i troppen er han den mest naturlige målscoreren. Han er en spiller vi har savnet, slik at jo fortere han er klar igjen jo bedre.

- Han er en vi har store forhåpninger om skal kunne komme opp på førstelaget til Rafa i fremtiden. Skadet kom på et dårlig tidspunkt da han var opptatt med landslagspill for Ungarn og han har vært ute i 12 uker.

- Vi vant begge kampene mot Wigan forrige sesong men det gjorde vi også mot Manchester City, som har slått oss to ganger allerede denne sesongen, slik at vi ikke tar noe for gitt.

- Vi må klatre oppover på tabellen igjen og hvis vi gjør bare halvparten så bra som mot Portsmouth skulle det gå bra.

Kampstart Liverpool res v Wigan res er kl 20.00. Kampen vises på LFC TV, og vi oppdater fortløpende når det skjer noe her på liverpool.no.