Ablett med ros til unge målvakter

Gary Ablett synes de unge målvaktene Chris Oldfield og Hakan Duyan klarte seg bra mot fysisk robust motstand i Peterborough.

Liverpools unge reservelag tapte som kjent 4-1 borte mot Peterboroughs førstelag i en treningskamp i går. Vertene ble rett og slett ett nummer for store for Gary Abletts mannskap, men Ablett følte likevel at det var positive aspekter å ta med seg fra kampen.

- Vi hadde tidvis problemer fordi var underlegne fysisk mot et rutinert lag, men dette er en del av læringskurven for våre unge spillere, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi kan lære ulike ting om våre egne spillere i en slik kamp, og det er interessant å se hvordan de håndterer en uvant situasjon. Vi klarte til tider å holde ballen i laget, men vi slapp inn fire billige mål grunnet sløvt forsvarsspill, legger han til.

- Ettersom Peter Gulacsi og Dean Bouzanis er opptatt med U19-EM, mens David Martin er med førstelaget til Sveits, stilte vi med to akademikeepere. Chris Oldfield gjorde noen flotte redninger i første omgang, før han måtte byttes ut i pausen. Hakan Duyan, som er bare 16 år, kom inn for Chris og gjorde det virkelig bra i andre omgang. Han viste at han kan håndtere dette nivået.

- Jeg synes også at Gary Mackay-Steven spilte virkelig bra på venstrebacken, mens Nathan Eccleston viste positive takter på topp. Han er en ung spiller som har det som skal til, og vi vil følge ham nøye utover sesongen, lover Ablett.