Ablett mest fornøyd med andreomgangen

Trener Gary Ablett var mest fornøyd med andreomgangen da Liverpools reservelag avanserte i Lancashire Senior Cup i går. Dette til tross for at de røde ledet 2-0 ved pause.

Scoringer av Gerardo Bruna, Craig Lindfield og Jordy Brouwer brakte Liverpools reservelag til semifinalen i Lancashire Senior Cup på Wigans bekostning på akademiet i Kirkby i går ettermiddag. Et avansement som trener Gary Ablett er særdeles godt fornøyd med.

- Gerardo gjorde mål på et fantastisk firspark, og han er et kjempetalent, slo treneren fast til liverpoolfc.tv etter kampen.

- Skal vi være ærlige så var 2-0 et flatterende pauseresultat. Vi spilte ikke spesielt bra, og Wigan var absolutt med på notene de første 40 minuttene. Men så satte altså Gerardo dette frisparket i mål, og like etterpå la Craig Lindfield på til 2-0 etter en corner.

- Vi spilte mye bedre i andre omgang, og Jordy Brouwer gjorde et flott mål. Vi kunne ha gjort flere mål etter pause, men det som var mest oppløftende var at vi løftet spillet mange hakk rent kvalitetsmessig.

Liverpool møter nå Accrington Stanley i semifinalen. Denne kampen går også på akademiet i Kirkby, og spilles mandag 28.april.