Ablett positiv tross tap

Gary Ablett skuffet etter 2-3-tap mot Manchester Utd i Lancashire FA Canterbury Senior Cup. Reservelagsmanageren roser Scott og Eccleston.

Et uerfarent reservelag tapte i går 2-3 mot Manchester United i Lancashire FA Canterbury Senior Cup, men reservelagsmanager Gary Ablett føler at hans gutter viste nok kvaliteter til at de fikk noe positivt ut av kampen.
- Det er selvsagt skuffende å ta enhver kamp, spesielt mot Manchester United og i en cupfinale også, uttalte Ablett til Liverpoolfc.tv

- Jeg tror at forskjellen totalt sett var at de hadde mer erfaring på viktige plasser på banen.

- Midt på banen hadde de spillere som Gibson, som har vært på lån til Antwerpen og Wolves, og helt fremme Danny Simpson og Campbell, som har har scoret mål for Hull i Championship.

- Vi vet vi har gode spillere, og vi kan se til å bli bedre. Vi er skuffet, men alt i alt kunne vi ha tatt ut 21 spillere som ikke var tilgjengelige i dag. Så man må sette ting i sammenheng.

Ablett var full av lovvord om ungguttene Nathan Eccleston (bildet) og Michael Scott. Begge imponerte i en kamp som betegnes som meget underholdende.
- Første omgang var veldig jevn, så vi fortjente utligningen ved Nathan.

- Det var et flott mål. Det vil ikke gjøre selvtilliten hans noen skade.

- Jeg føler også at Michael Scott var fremragende på høyre back. Det var hans første kamp for reservelaget. Jeg synes han gjorde det fantastisk bra, tatt i betraktning hvor kort tid han har vært hos oss.