Ablett skuffet etter fire strake tap

Reservelagets manager innrømmer at hans mannskap ikke er på samme nivå som fjorårets mesterlag, etter fire tap på de fem første kampene. Treningskamp mot Pompey i neste uke.

Gary Ablett måtte i går kveld konstatere at Liverpools reservelag tapte sin fjerde kamp på rad, da Manchester City ble for sterke og vant 2-1 i Warrington. Det betyr at de regjerende mestrene kun har vunnet en av sine fem første kamper denne sesongen. Ablett mener at gårsdagens tap kan tilskrives svakt forsvarsspill.

- Vi ga bort to alt for enkle mål. Spillet var litt bedre, noe som var oppløftende, men vi viste ikke kvaliteter nok i angrep til å ta poeng. Målene vi fikk i mot skyldes konsentrasjonssvikt. Den første scoringen deres kom etter en dårlig klarering og den andre kom like etter at vi hadde utlignet på en flott scoring av Nabil El Zhar. Vi var uoppmerksomme, og selv om Peter Gulacsi gjorde en god redning var Benjani der til å sette inn returen. Skuffende, konstaterer reservelagets sjef.

- Vi gjør mange feil for tiden, men det er også en del av læreprosessen. Vi må lære av disse feilene, og det er jeg også sikker på at vi vil gjøre, legger han til.

- Det virker som vi mangler selvtillit foran mål for øyeblikket. Jordy Brouwer hadde en stor sjanse som han ikke satte. Vi må bare fortsette å prøve, og ha tro på at ting vil ordne seg.

- Vi følte at vi hadde en mulighet til å vinne kampen, men kom aldri i gang etter pause. Vi var ikke gode nok i angrep, og Manchester City var hele tiden en trussel på kontringer.

Det er nå to uker til neste ligakamp for reservelaget. Da møter de Wigan på hjemmebane. Ablett avslører at laget i mellomtiden vil spille en treningskamp kommende mandag.

- Vi møter Portsmouth i en treningskamp på mandag. Da får våre gutter muligheten til å spille på Fratton Park. Forhåpentligvis vil det gi spillerne et løft. Jo flere kamper vi spiller nå, jo flere muligheter har vi til å spille på oss litt selvtillit. Vi vet vi ikke er på det samme nivået som i fjor, men vi har ikke blitt utklasset i noen kamper, og vi står kun med ettmålstap. Forhåpentligvis vil vi snart ha mer hell med oss.