Ablett spår en lysende fremtid for Pacheco

Gary Ablett tror at Daniel Pacheco vil blomstre under veiledning av Rafael Benitez. Jermaine Pennant om hardkjøret i Sveits. Bursdagsbarnet Andriy Voronin.

Gary Ablett spår en lysende fremtid for Daniel Pacheco under Rafael Benitez sine vinger. Den 17 år gamle spanjolen, som kom til Liverpool fra Barcelona i fjor, har gjort seg bemerket på førstelaget i preseason-kampene, og reservelagstreneren er ikke overrasket.

- Dani er en ung gutt med stort potensial. Fjorårsesongen var hans første i klubben, og han spilte en av hovedrollene i hva som ble en stor sesong for reservelaget, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har hele tiden hevdet at vårt hovedmål er å produsere spillere for førstelaget, og det er gledelig å se Daniel gjøre det bra i de kampene han har spilt for førstelaget i sommer.

- Jeg vil minne folk om at gutten bare er 17 år. Derfor bør de ikke forvente for mye for tidlig av ham. Men det finnes ikke en bedre mann enn Rafa til å hjelpe ham å nå de målene han har satt seg på fotballbanen.

Pennant beretter om hardkjør i Sveits
Jermaine Pennant forteller i dag litt om hvordan livet har artet seg under treningsleiren i Sveits til Liverpoolfc.tv.

- Vi jobber alle hardt, og den fysiske formen til spillerne blir stadig bedre, slik utviklingen pleier å være på denne tiden av året. Det har vært kjørt to treningsøkter daglig. Det har vært styrketreningsøkter med vekter og det har vært trening med ball, hele pakka, forteller vingen.

- Oppholdet har vært fruktbart, ettersom vi har blitt kjent med de nye spillerne, og treningsleiren har også gitt noen av de unge spillerne en smak på hvordan livet arter seg i førstelagstroppen.

- De nye spillerne har imponert oss alle, og det er også fint å se de unge spillerne greie seg så bra. Slikt er bare positivt for klubben, avslutter Pennant.

Voronin fyller år
Andriy Voronin fyller 29 år i dag. Vi gratulerer!