Ablett vil ha flere inn på førstelaget

En ambisiøs Gary Ablett har som mål at enda flere fra reservelaget skal slå igjennom på førstelaget neste sesong.

Liverpools reservelag vant hele tre trofeer denne sesongen, men trener Gary Ablett mener likevel at det er rom for forbedringer.

Det unge reservelaget vant både Premier Reserve League North, det nasjonale mesterskapet etter playoff-finale mot Aston Villa og Dallas Cup. Likevel ønsker Ablett mer.

- Jeg vil gi laget 7,5 på en skala fra 1 til 10 når det gjelder denne sesongen. Kanskje er det en streng bedømmelse etter en slik sesong, men jeg ser et mye større potensial i noen av disse spillerne. Forhåpentligvis klarer de å utnytte det potensialet neste sesong, ved å slå gjennom på førstelaget, uttaler Ablett til liverpoolfc.tv i dag.

- Det er alltid rom for forbedringer. Vi vet vi har gode, unge spillere som befinner seg på ulike nivåer i læringskurven. Vår jobb under sommerens preseason-trening blir å sørge for å gi dem riktig informasjon og riktig veiledning og trening, slik at de får det beste utgangspunktet for å spille seg inn i Rafas planer, legger han til.

- Vi har hatt en god sesong, og oppnådd det vi ønsket å oppnå når det gjelder å vinne trofeer, men jeg ønsker å se flere av mine spillere på førstelaget. Vi har hatt Insua og Plessis som har spilt førstelagskamper mot slutten av sesongen, men utfordringen ligger i at andre også skal slå igjennom, avslutter Ablett.