Adams kan bli permanent manager

Tony Adams og Joe Jordan vil lede Portsmouth mot Liverpool til onsdag, og førstnevnte er aktuell til å få managerjobben permanent. Chelsea og Man Utd fortsatt større ligafavoritt enn LFC.

Uten manager mot Liverpool
Sent lørdag kveld ble det klart at Harry Redknapp kom til å forlate Portsmouth for Tottenham, og til søndagens kamp mot Fulham (1-1) ble Pompey ledet av assisterende manager Tony Adams og førstelagstrener Joe Jordan.

Ryktene i dag sier at Tony Adams seiler opp som det største favoritten til å bli ny manager i Portsmouth, og spillerne selv skal ha uttrykt ønsket for at den tidligere forsvarskjempen fortsetter på Fratton Park som sjef. Andre kandidater som nevnes er Sam Allardyce og Avram Grant.

Daglig leder i klubben, Peter Storrie, hevder imidlertid at man ennå ikke har kommet i gang med arbeidet med å finne en ny manager og at det kan gå noe tid før dette blir endelig avgjort. En kan derfor dra den slutningen av at Adams og Jordan også vil lede laget på Anfield til onsdag.

Chelsea fortsatt favoritt
Bookmakerne i England vegrer seg for å gi Liverpool noe favorittstempel i kampen om ligagullet, selv om de røde nå topper tabellen etter å ha slått både Chelsea og Manchester United i innbyrdes oppgjør.

Spilleselskapet Betsafe.com rangerer nemlig fortsatt Chelsea (2,15) og Manchester United (3,50) som de sterkeste tittelkandidatene.

- Det er når kampprogrammet blir som tettest at disse to lagene ofte avgjør til sin fordel og at de åpner litt vinglete er vanlig, er begrunnelsen til oddssetter Anders Berntsen.

Du vil nå få igjen 4,5 ganger innsatsen om du spiller på at Liverpool tar gull. ? Seks av sju seiere er med ett mål, og den største seieren er 2-0 mot Everton. Det var også en jevn kamp der Everton burde ledet ved pause, men det er en sterk egenskap å vippe jevne oppgjør i sin favør, fortsetter Berntsen.

- Dette er enda sterkere når en ser Liverpools kampprogram. De har hatt tøffe motstandere som Aston Villa, Manchester City og Chelsea på bortebane samt Manchester United hjemme.

West Bromwich, Bolton og Stoke er for øvrig de lagene som pr. i dag tippes for nedrykk.