Agent tilbakeviser Milan-rykter

Agent Robert La Florio avviser at Andrea Dossena er aktuell for overgang til Milan i januar. Var snakk om Milan i sommer, men ikke nå. Alonso ønsker Fabregas god bedring.

Andrea Dossena har slitt med å finne seg til rette i Liverpool, og backen har blitt linket til en retur til hjemlandet allerede i januar. I går var det rykter om interesse fra AC Milan. Spillerens agent, Robert La Florio, uttaler at Andrea Dossena ikke kommer til å forlate Liverpool til fordel for Milan. 27-åringen kommer sannsynligvis ikke til å skifte klubb.
- Jeg forstår ikke hans link til Rossoneri-klubben på dette tidspunktet, sier La Florio til tuttomercatoweb.

- Andrea er god i Liverpool. Herr Benítez har ham med i vurderingen.

- Det var snakk om Milan i sommer, sammen med Juventus, men til slutt var det Liverpool som vant hans tjenester og ga det forlangende beløp til Udinese.

Alonso ønsker Fabregas god bedring
Arsenals Cesc Fabregas pådro seg en kneskade i en duell med Xabi Alonso i søndagens kamp på Emirates Stadium. Fabregas blir nå ute i cirka fire måneder. Xabi Alonso ønsker landslagskollegaen god bedring.
- Jeg håper på en hurtig restitusjon for Cesc. Nå kommer den mest kjedelige biten, rekonvalesensen, men jeg vil være der for å oppmuntre ham. Om noe, så er jeg mer opprørt enn Fabregas. Det påvirker meg å se en kollega skadet, særlig når det er en venn og en landslagskamerat som Cesc.

- Jeg dro allerede og møtte ham etter kampen. Etter hva han fortalte meg, forventet vi begge at det var noe alvorlig. Men jeg snakket med ham igjen i dag (mandag). Han var i godt humør tatt situasjonen i betraktning.

- Det var bare en hendelse i kampen. Selvfølgelig var det uten onde hensikter.