Agent usikker på Agger

Agent Per Steffensen er usikker på om Agger blir på Anfield. Midtstopperen er lykkelig, men to parter involvert. Jamie Redknapp i Chelseas støtteapparat. Wiley dømmer Liverpool-Hull.

Daniel Agger har ennå ikke kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt. Midtstopperens nåværende avtale utløper sommeren 2010, og han har blitt linket til både Real Madrid og AC Milan. Liverpool er håpefulle om at spilleren, som fyller 24 år i morgen, vil signere en ny langtidskontrakt, men hans agent Per Steffensen virker usikker.
- Jeg vet ikke om han blir. Det er ikke bare opp til Daniel. Han har sagt at han er lykkelig i Liverpool, men det er alltid to parter, sier Steffensen ifølge The Times.

Jamie Redknapp hjelper Chelseas reservelag
Tidligere Liverpool-kaptein Jamie Redknapp skal visstnok være på vei mot en trenerkarriere etter at han har blitt en del av Chelseas støtteapparat. Ifølge rapportene bruker 35-åringen to dager i uken på å trene Chelseas reservelag med sikte på å ta ulike trenerkurs.
- Jamie er viden kjent for å ha et stort potensial for å bli trener og manager i fremtiden, uttaler en kilde i Chelsea.

Wiley pipeblåser mot Hull
Alan Wiley har fått i oppgave å dømme Liverpool-Hull på lørdag. Han har dømt Liverpool to ganger tidligere denne sesongen, i seirene mot Sunderland og Wigan. N. Bannister og J. Simpson er utnevnt til assistentdommere, mens Scott Mathieson er som fjerdedommer.