Agger eller Hyypiä?

Benitez lider valgets kvaler når han skal velge Carraghers stoppermakker til kampen mot Wigan. Oppgaven blir å stoppe Heskey. Agger kan ha en fordel av at han allerede er tilbake på Melwood.

Rafael Benitez håper at hans spillere kan avgjøre lørdagens kamp mot Wigan til sin fordel på et tidlig tidspunkt, så man unngår en gjentagelse av Wigans sene utligningsmål da lagene møttes på Anfield i januar. Titus Brambles utligning i sluttminuttene plager ennå Liverpool-manageren.

- Vi kan ikke ta noe for gitt mot Wigan. Vi tapte to poeng mot dem forrige sesong. Vi spilte en dårlig kamp den gangen, selv om jeg mener at vi hadde fortjent å vinne matchen. Det er viktig å gjøre mål nummer to og avgjøre slike kamper. Vi må unngå en lignende situasjon denne gangen, uttaler manageren til liverpoolfc.tv.

- Vi vet at Premier League ikke er enkel, og alle lagene har noe ved seg. Wigan er sterke i lufta og spiller målbevisst. Når de kommer til Anfield vet vi at det blir vanskelig, så vi får være oppmerksomme i de bakre rekker.

- Laget har mye selvtillit nå, og vi kan gå til kampen og fokusere på å avgjøre så tidlig som mulig.

Lørdagens kamp byr på gjensyn med Emile Heskey. Wigan-spissen har vist god form i høst. Med Martin Skrtel skadet må Benitez velge om han skal bruke Sami Hyypiä eller Daniel Agger som det beste våpenet for å stoppe den engelske landslagsspilleren.

- Heskey er åpenbart en god spiss, som også har erfaring fra Liverpool. Vi vet at han vil være en trussel for oss, sier Benitez.

- Vi får se hvem som spiller. Agger er her på Melwood og trener med oss i dag. Vi får sjekke Samis tilstand. Det er alltid en risiko involvert når spillere har vært borte i forbindelse med landskamper. Vi får se, men det er en vanskelig avgjørelse ettersom begge spillerne er virkelig gode.

- Det er viktig å ha to gode spillere i hver posisjon. Vi har fire midtstopperne, men nå er vi nede på tre.

Neville unner ikke Liverpool tittelen
Gary Neville er igjen ute i engelsk presse for å tilkjennegi sin avsky for Liverpool. Manchester United-forsvareren håper heller at Chelsea eller Arsenal stikker av med ligatittelen enn de røde fra Anfield.

- Jeg håper vi slipper å se Liverpool som Premier League-vinnere. Men man vet aldri. De har startet sesongen med noen gode resultater. De slo oss, noe som var skuffende for oss, og det vil selvsagt gi dem selvtillit.

- Det vil stå mellom Liverpool, Arsenal, Chelsea og oss selv. Vi vet at ligamesteren blir en av de fire. Alt avhenger av hvem som er mest stabile. Vi vil være tre poeng bak teten om vi vinner kampen vi har til gode, så vi henger fortsatt med. Vi er ikke i så god form som vi skulle ha likt, men poengtapet for Newcastle på hjemmebane var det mest skuffende resultatet.

- Det kan alltids hende at du taper borte mot Liverpool, selv om det er aldri så skuffende. Men vi kom to poeng i bakleksa på grunn av poengdelingen mot Newcastle. Det er imidlertid en lang sesong, så vi kan ta igjen det tapte.