Agger er glad marerittet snart er over

Det blir ingen reservelagskamp på Daniel Agger i kveld, men dansken er likevel glad for at skademarerittet snart er over. Echo bekrefter at Mohamed Sissoko ønsker seg bort.

Daniel Agger sier til Liverpool Echo i dag at han er glad for at skademarerittet endelig ser ut til å være over. Dansken har som kjent ikke spilt kamp siden han brakk et ben i foten mot Portsmouth i september, og i dag har han gitt sitt første intervju siden skaden oppstod.

- Jeg er ikke langt unna et comeback nå, men jeg trenger selvsagt kamptrening. Å løpe rundt på treningsfeltet er ikke det samme som å spille kamp, men jeg er likevel ikke langt unna kampformen nå, uttaler dansken.

I så måte var avlysningen av kveldens reservelagskamp en strek i regningen for 23-åringen.

- Det er nesten ubeskrivelig. Jeg er her i Liverpool for å spille fotball, og når du ikke har mulighet til det, føles det nesten meningsløst å være her av og til. Jeg ser veldig frem til å spille fotball igjen. Det er ikke noe morsomt å stå på sidelinja, spesielt ikke i en klubb som denne hvor det er enorm konkurranse om plassene. Alt handler om å yte maksimalt hver gang du spiller.

- Det sier seg sikkert selv, men det er veldig frustrerende å være ute i fire måneder på grunn av et slikt lite ben i foten.

Echo bekrefter at Sissoko søker seg vekk
Liverpool Echo henviser til intervjuet Mohamed Sissoko ga til den franske radiostasjonen RMC, og bekrefter at afrikaneren er på vei bort fra Liverpool FC etter to og et halvt år på Anfield.

Echo hevder at midtbanespilleren nå er nær ved å komme til enighet med Juventus, trass i at Valencia har meldt sin interesse i tolvte time.

- Forhandlingene med Juventus er snart ferdige. Jeg venter på nyheter en av de første dagene, men ingenting er underskrevet ennå. Jeg kan bekrefte at forhandlingene har kommet langt mellom Juventus og mine agenter, siteres Sissoko.

- Jeg gleder meg til å flytte til Torino. Juventus er en berømt klubb, og det blir en ny utfordring for meg, og et sted hvor jeg kan få demonstrert mine kvaliteter. Jeg håper klubbene finner en løsning. Jeg er veldig glad for at en klubb som Juventus ønsker meg.

Echo bekrefter imidlertid at Valencia-manager Ronald Koeman nå prøver å overbevise Sissoko om at han bør returnere til Spania og sin tidligere klubb i stedet. Koeman må nemlig erstatte ballvinneren Manuell Fernandes, som er på vei til Everton.

Echo skriver imidlertid at Liverpool FC fortsatt ikke har mottatt noe konkret bud på Sissoko fra noen av de to klubbene ennå.