Agger føler seg fin

Agger kjenner ingenting til metatarsalskaden lenger. De spesiallagde støvlene ble aldri brukt. Nå ser han frem til å kjempe om en plass i startoppstillingen.

Daniel Agger pådro seg et metatarsalbrudd i september i fjor og var ute resten av sesongen. Nå er dansken tilbake, men han synes ikke det er som å begynne Liverpool-karrieren på nytt.
- Nei, jeg har blitt spurt om det før. Jeg fortalte dem det. Selv om jeg har vært skadet, så har jeg vært her og blant guttene. Så egentlig ikke.

Først trodde man at midtstopperen ville være ute i seks uker, men han kom aldri tilbake før nå i pre-season.
- Det er selvfølgelig vanskelig, men jeg tror det er viktig å innse at det er en del av spillet. Du må arbeide hardt for å komme tilbake. Jo før du forstår disse tingene, jo raskere kan du komme tilbake.
  
Agger var tilstede på flere av kampene i 2007/08, men synes ikke det var lett å se lagkameratene i aksjon. 
- Det er vanskelig å forklare hvordan det var for meg å se kampene fra direktørboksen. Det var veldig, veldig vanskelig. Hver fotballspiller ønsker å spille hver kamp, så å sitte der og ikke kunne gjøre noe var virkelig frustrerende.
  
Det gikk rykter om at Agger kanskje måtte legge støvlene på hyllen, men spilleren var ikke redd for at karrieren var over.
- Nei, ikke i det hele tatt. Aldri.
  
Skadeoppholdet har heller ikke forandret Agger som person.  
- Nei, egentlig ikke. Jeg tror jeg er den type person som ikke forandrer meg uansett hva som skjer. Jeg sa til meg selv første gang jeg hadde en skade, og deretter igjen denne gangen, at det er bare en del av fotballen. Jeg tror ikke noe kan endre meg.
  
23-åringen tror at metatarsalskaden er helt helbredet.
- Akkurat nå føler jeg meg virkelig, virkelig behagelig. Jeg kan ikke føle noe, så jeg er fornøyd. Jeg jobber hardt.
  
Det ble skrevet mye om at Agger hadde fått spesiallagde fotballstøvler
- Vel, mye ble gjort ut av dette, men jeg har aldri brukt dem! De fungerte ikke, slik at jeg ikke spilte med dem. Det var ganske standard støvler for å være ærlig.
  
Daniel Agger, Sami Hyypiä, Jamie Carragher og Martin Skrtel kjemper om to midtstopperplasser. Agger synes det er bra med konkurranse om plassene.
- Selvsagt. Jeg tror alle synes det. Jeg vet at alle ønsker å spille, og alle kjemper for plassen sin. Det er vanlig i denne klubben. Den en vennlig rivalisering, men det kan bare være vennlig til et visst nivå. Alle ønsker å spille! Men man må hjelpe hverandre fordi du er på samme lag og i samme klubb.

Agger er svært imponert av Martin Skrtel.  
Han har vært god. Han er en god spiller som er sterk og rask, og han gjør enkle ting. Han er definitivt en veldig bra spiller for oss å ha.

Agger har scoret 4 mål på 54 kamper for Liverpool. Han har ikke satt seg som mål hvor mange han vil score fremover.
- Nei, jeg vil bare ha så mange som mulig. Men egentlig må jeg bare fokusere på forsvarsspillet. Jeg er ikke her for å score mål. Jeg er her for å forsvare og stoppe dem i den andre enden. Det blir bare en bonus å score noen få mål.