Agger glad for å være tilbake

Daniel Agger er svært fornøyd med å være tilbake i Liverpools startellever etter nesten et år med skadeproblemer. Håper å spille regelmessig fremover. Svensk dommer mot Atlético Madrid.

Daniel Agger mistet neste hele forrige sesong med en metatarsalskade, og i begynnelsen av sesongen foretrakk Rafael Benítez stopperparet Carragher/Skrtel. Men etter Skrtels langtidsskade er Agger tilbake i de rødes startoppstilling. Han har spilt tre ligakamper fra start denne sesongen, og dansken er så godt som sikret plass på laget i Champions League-kampene frem til jul fordi Sami Hyypiä ikke er registrert for spill.
- Det er aldri enkelt å komme med på laget når man har en spillerstall som den vi har i Liverpool, uttaler Agger til LFC Magazine.

- Det har vært veldig tøft for meg etter å ha vært ute mesteparten av året for deretter å gå glipp av starten på sesongen. Jeg er glad for å legge de seneste 12 månedene bak meg.

- Å bli satt ut av laget etter så lang tid på sidelinjen er bare en del av fotballen. Nå ønsker jeg å vise fansen hva jeg kan.

- Det føles godt å være tilbake på banen. Jeg synes jeg har hatt noen gode kamper mot Crewe i Carling Cup og Wigan i ligaen.

- Jeg fant det vanskelig å komme tilbake på laget til Wigan-kampen. Jeg var veldig sliten tidlig i andre omgang. Jeg kunne virkelig føle at jeg ikke hadde spilt på lang tid.

- En ting er å være friskmeldt. En annen ting er å være i kampform. Det er stor forskjell på det. Man kan bare komme i kampform ved å spille mange kamper.

- Selv om jeg ønsker å imponere alle igjen, vet jeg at jeg må spille mitt eget spill. Dersom man spiller godt nok, da vil man komme på laget. Forhåpentligvis kan jeg få en rekke med kamper nå.

Agger kom fra Brøndby i januar 2006. Alt i alt synes han det har vært tre gode år på Anfield.
- Jeg har hatt mine opp- og nedturer mellom det å spille og skadene mine. Men det blir tre år siden jeg kom hit. Jeg vil si at det har vært tre gode år.

- Jeg føler jeg har kommet langt etter at jeg sluttet meg til Liverpool. Jeg ønsker en frisk start denne sesongen, og så fortsette derfra.

- Det føler godt å være tilbake.

Svensk dommer
Martin Hansson er satt opp til å dømme Liverpool-Atlético Madrid på tirsdag.